2019. január 18., péntek
Piroska

Program

Jön a Cole Porter Show

Egy, az interneten található felhívás szerint énekesek és táncosok jelentkezését várják a  Cole Porter Show-ba. Vég András, a leendő műsor egyik menedzsere elmondta, a show a Fészek Művészklubban található Kazán István kamaraszínházban lesz látható.

– Miért pont Cole Porter?
– 2012-ben volt az első ilyen jellegű énekes-táncos műsor, amely George Gershwin dalaiból állt, illetve szerzeményeit mutattunk be, óriási sikerrel.
Ennek volt folytatása 2014-ben és 2015-ben is. Aztán következett a Musical-Pódium, ahol nagy Amerikai szerzők dalai csendültek fel, és amelynek a
második része, Zana József önálló műsora volt, szintén nagy sikerrel. Úgy gondoltuk hogy a közönség igényli a színvonalas szórakoztatást, ahol
nagyszerű zeneszerzők, kiváló énekesek és jó táncosok lépnek színpadra, ezért döntöttünk úgy hogy a technikailag megújuló Fészek Művészklub
nagytermébe idén, bemutatjuk a Cole Porter Show-t.

– Hogyan tevődik össze a showműsor?
– A két részesre tervezett műsor egyik részében szeretnénk kuriózumnak számító részeket megvalósítani, például az egyik, hogy egy fúvós együttes játszik Porter dalokat, továbbá szeretnénk egy nagy táncszvit-et bemutatni, természetesen csak is Cole Porter zenékre, de ez attól is függ, hogy kik fognak jelentkezni.

– Kik lesznek az alkotók?
– Ugyanúgy mint a Gershwin Show-nál és a Musical-Pódiumnál Kriszt László fogja rendezni a show-t, aki egyben ezeknek a műsoroknak az ötletgazdája is, de rendezni fog még Kovács Gábor, aki már közreműködött az előbb említett műsorokban. A zenei vezető Galambos Zoltán lesz, a zenei szerkesztést Kárer László, (L-Fly Music) csiszolja össze, a látvány elkészítésében Mészáros Gábor működik majd közre, a fotókat pedig Telegdy István fogja szolgáltatni.– Vannak már fellépők akiket láthat majd a közönség?
– Igen vannak. Heiter Ági, Szabó Éva, Pál Julianna, Pálinkás László, Galambos Zoltán mind kiváló énekesek, de melléjük szeretnénk lehetőséget adni olyanoknak, akiket még kevésbé ismer a nagyközönség.

– Hogyan és hol lehet jelentkezni?
– a [email protected] e-mail címen, ahol egy fényképes, szakmai jellegű önéletrajzot kérünk, majd azt követően behívjuk a jelentkezőket egy meghallgatásra a Fészek Művészklubba. Természetesen nem árt ha Cole Porter dalokat hoznak a jelentkezők, ez evidens gondolom, de aki többet szeretne megtudni, az látogasson fel a www.mindenamiszinhaz.hu oldalunkra!

– Mikorra tervezik a bemutatót?
– 2018 május elején szeretnénk bemutatni, és három előadást tervezünk.

– Vannak támogatóik?
– Folynak tárgyalások több nagy céggel és média csoporttal is, de még annyira az elején vagyunk, hogy erről most nem beszélnék.

Kapcsolódó Cikkek