2018. május 27., vasárnap
Hella

Program

Jön a Cole Porter Show

Egy, az interneten található felhívás szerint énekesek és táncosok jelentkezését várják a  Cole Porter Show-ba. Vég András, a leendő műsor egyik menedzsere elmondta, a show a Fészek Művészklubban található Kazán István kamaraszínházban lesz látható.

– Miért pont Cole Porter?
– 2012-ben volt az első ilyen jellegű énekes-táncos műsor, amely George Gershwin dalaiból állt, illetve szerzeményeit mutattunk be, óriási sikerrel.
Ennek volt folytatása 2014-ben és 2015-ben is. Aztán következett a Musical-Pódium, ahol nagy Amerikai szerzők dalai csendültek fel, és amelynek a
második része, Zana József önálló műsora volt, szintén nagy sikerrel. Úgy gondoltuk hogy a közönség igényli a színvonalas szórakoztatást, ahol
nagyszerű zeneszerzők, kiváló énekesek és jó táncosok lépnek színpadra, ezért döntöttünk úgy hogy a technikailag megújuló Fészek Művészklub
nagytermébe idén, bemutatjuk a Cole Porter Show-t.

– Hogyan tevődik össze a showműsor?
– A két részesre tervezett műsor egyik részében szeretnénk kuriózumnak számító részeket megvalósítani, például az egyik, hogy egy fúvós együttes játszik Porter dalokat, továbbá szeretnénk egy nagy táncszvit-et bemutatni, természetesen csak is Cole Porter zenékre, de ez attól is függ, hogy kik fognak jelentkezni.

– Kik lesznek az alkotók?
– Ugyanúgy mint a Gershwin Show-nál és a Musical-Pódiumnál Kriszt László fogja rendezni a show-t, aki egyben ezeknek a műsoroknak az ötletgazdája is, de rendezni fog még Kovács Gábor, aki már közreműködött az előbb említett műsorokban. A zenei vezető Galambos Zoltán lesz, a zenei szerkesztést Kárer László, (L-Fly Music) csiszolja össze, a látvány elkészítésében Mészáros Gábor működik majd közre, a fotókat pedig Telegdy István fogja szolgáltatni.– Vannak már fellépők akiket láthat majd a közönség?
– Igen vannak. Heiter Ági, Szabó Éva, Pál Julianna, Pálinkás László, Galambos Zoltán mind kiváló énekesek, de melléjük szeretnénk lehetőséget adni olyanoknak, akiket még kevésbé ismer a nagyközönség.

– Hogyan és hol lehet jelentkezni?
– a coleporter2015@gmail.com e-mail címen, ahol egy fényképes, szakmai jellegű önéletrajzot kérünk, majd azt követően behívjuk a jelentkezőket egy meghallgatásra a Fészek Művészklubba. Természetesen nem árt ha Cole Porter dalokat hoznak a jelentkezők, ez evidens gondolom, de aki többet szeretne megtudni, az látogasson fel a www.mindenamiszinhaz.hu oldalunkra!

– Mikorra tervezik a bemutatót?
– 2018 május elején szeretnénk bemutatni, és három előadást tervezünk.

– Vannak támogatóik?
– Folynak tárgyalások több nagy céggel és média csoporttal is, de még annyira az elején vagyunk, hogy erről most nem beszélnék.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.