EUR: 325,82 Ft
CHF: 279,90 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Tatabánya

Jótékonysági estély az Agorában

Mesébe illő dekoráció, hangulatos élő zene és a város közéleti személyiségei. Idén is megrendezték az Agora Estélyt, immáron 5. alkalommal.

A főszerepben ismét a jótékonykodás állt, az eseményen befolyt összeget a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület támogatására fordították.


– Hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy ránk esett a választás – mondta el Bányai Krisztina, a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület elnöke. – Azért is hálásak vagyunk, hogy személyesen itt lehetünk. 2011 óta működik a szervezetünk, és a legfontosabb célkitűzésünk, hogy a rossz sorsú kutyáknak második esélyt biztosítsunk.

Bányai Krisztina megtiszteltetésnek érzi,hogy a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesületre esett a választás

Az estély ötlete egyidejűleg született meg a Vértes Agorája születésnapjával, így az intézmény már a kezdetektől látja vendégül a város közéleti személyeit. Az eseménynek minden évben kettős célja van.

– Részben azt szeretnénk, ha azok, akik a mindennapok során munkakapcsolatban állnak egymással, itt más formában is találkozhassanak – fogalmazott Sámuel Botond, az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője. – A másik fontos cél természetesen a jótékonykodás, hiszen így minden évben egy-egy nemes ügy mellé állhatunk.

Az estély célja természetesen a kikapcsolódás is volt. Badár Tamás bűvész gondoskodott a remek hangulatról. Előadása során lenyűgöző mutatványokkal varázsolta el a nézőket. A produkciót sokszor a közönség bevonásával tette még szórakoztatóbbá. A résztvevők a bűvészműsor után egy kellemes vacsorát fogyaszthattak el, pálinkakülönlegességeket kóstolhattak, majd a jótékony célú tombola is lezajlott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.