2019. február 15., péntek
Georgina, Kolos

Egyéb Tatabánya

Jótékonysági estély az Agorában

Mesébe illő dekoráció, hangulatos élő zene és a város közéleti személyiségei. Idén is megrendezték az Agora Estélyt, immáron 5. alkalommal.

A főszerepben ismét a jótékonykodás állt, az eseményen befolyt összeget a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület támogatására fordították.


– Hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy ránk esett a választás – mondta el Bányai Krisztina, a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület elnöke. – Azért is hálásak vagyunk, hogy személyesen itt lehetünk. 2011 óta működik a szervezetünk, és a legfontosabb célkitűzésünk, hogy a rossz sorsú kutyáknak második esélyt biztosítsunk.

Bányai Krisztina megtiszteltetésnek érzi,hogy a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesületre esett a választás

Az estély ötlete egyidejűleg született meg a Vértes Agorája születésnapjával, így az intézmény már a kezdetektől látja vendégül a város közéleti személyeit. Az eseménynek minden évben kettős célja van.

– Részben azt szeretnénk, ha azok, akik a mindennapok során munkakapcsolatban állnak egymással, itt más formában is találkozhassanak – fogalmazott Sámuel Botond, az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője. – A másik fontos cél természetesen a jótékonykodás, hiszen így minden évben egy-egy nemes ügy mellé állhatunk.

Az estély célja természetesen a kikapcsolódás is volt. Badár Tamás bűvész gondoskodott a remek hangulatról. Előadása során lenyűgöző mutatványokkal varázsolta el a nézőket. A produkciót sokszor a közönség bevonásával tette még szórakoztatóbbá. A résztvevők a bűvészműsor után egy kellemes vacsorát fogyaszthattak el, pálinkakülönlegességeket kóstolhattak, majd a jótékony célú tombola is lezajlott.

Kapcsolódó Cikkek