EUR: 328,09 Ft
CHF: 300,99 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Belföld

Juhász Péter brutálisan megverte volt élettársát

A Tények megszerezte a bírósági peranyagot és a gyámügyi osztály dokumentumait is. Juhásznál a gyerekeiről veszélyes közegészségügyi viszonyok voltak és előfordult, hogy Juhász a gyerekei előtt drogozott. Az iratok szerint Juhász Péter brutálisan megütötte gyermekei édesanyját. A papírok szerint a megalázott, megvert asszony a balliberális politikus felfoghatatlanul gyáva akciójakor éppen „menstruált, ruhástul bőgött, térdig véres volt”, aminek következtében nem tudott felkelni – írja az Origó.

A TV2 hírműsora, a Tények megszerezte a bírósági peranyagot és a gyámügyi osztály dokumentumait is. Az anyagokból kiderül, hogy súlyos lelki bántalmazásnak volt kitéve a politikus élettársa.


“A peres felek közötti kapcsolat már jóval az elköltözést megelőzően megromlott, felperes gyakorlatilag éveken keresztül élt az alperes verbális bántalmazása, érzelmi zsarolása, valamint folyamatos pszichés elnyomása alatt, amihez még egy nagyfokú anyagi bizonytalanság is társult.”

Mint arról korábban írtunk az Együtt párt elnöke Juhász Péterről kiderült  hogy napokra bezárta gyermekei anyját akit aztán be is gyógyszerezett és megvert.


A Tények most újabb részleteket hozott nyilvánosságra a szörnyű tragédiával kapcsolatban.

“48 kg voltam, lenyomott a kanapéra és rám térdelt és megütött, már akkor feldagadt. Aztán nyugatót és altatót adott, és még egy éjszakát ott töltöttem. Menstruáltam, ruhástul bőgtem, térdig véres voltam…nem tudtam felkelni”- vallotta volt párja.

Az iratok szerint a gyerekeket a politikus többször meg is próbálta elrabolni. A nő szerint Juhász Péter csak ki akarta sajátítani a gyerekeket, ugyanis egyébként semmilyen módon nem vett részt a nevelésükben – olvasható az Origón.

A dokumentumból kiderült az is, hogy a politikustól nem csak az erőszak, de a kábítószer fogyasztás sem áll távol.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hétszemélyes öröm a családnak

  Hétszemélyes öröm a családnak

  Szinte még alig-alig szoktunk hozzá, hogy ma már minden márka megalkotta a maga SUV-ját, a Skoda Kodiaq máris kategóriájában egy még nagyobbat ugrott.

 • Októberben polgármestereket választunk

  Októberben polgármestereket választunk

  Október 13-án rendezik a magyarországi önkormányzati választásokat. Ez lesz Magyarország történetének nyolcadik szabad önkormányzati voksolása, amely sokban különbözik az országgyűlési és az európai parlamenti választásoktól.

 • Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.