2020. január 27., hétfő
Angelika

Belföld

Juhász Péter megverte és bezárta volt élettársát

Szörnyű, hogy  miket kellett átélnie Juhász Péter egykori élettársának, akit a politikus megvert, és napokra egy lakásba zárta. Juhász Péter, az Együtt elnökének volt párja a bírósághoz fordult.

Mindez abban a peranyagban szerepel, amely a II-III. kerületi bíróságon van – írja a Bors.


2016 szeptemberében derült ki, Juhász Péter és élettársa kilenc év együttélés után szakítottak.

„Úgy tűnik, az együttélés most így nem megy. Ezért szakítottunk. Nem ra­goznám tovább, ezt is csak azért osztom meg veled, hogy tőlem tudd meg, ne valamelyik bulvárlapból, ami követ egy bokorba”– írta akkor a bejegyzésében a politikus.


Juhász a család felbomlását Juhász azzal indokolta, hogy a munkájából járó politikai csatározások felőrölték a kapcsolatát. Elköltözött három gyermekétől és azok édesanyjától, magára hagyva ezzel a nőt a gyermeknevelés minden nehézségével. Juhász Péter hamar túllépett a „nagy megrázkódtatáson”, 2017 májusában már új párja volt, míg egykori élettársa a három közös gyermekkel külföldre költözött, otthonától távol kez­dett új életet – olvasható a Bors írásában.

Ezután a volt élettárs és Juhász viszonya olyannyira megromlott, hogy ma már  nem is beszélnek egymással.

2016 végén a gyerekek anyjukkal együtt hazajöttek Magyarországra. Senki sem gondolta volna, hogy a karácsonyi látogatás egyik pillanatról a másikra igazi rémálommá válik.

A bíróságra becsatolt iratokból az is kiderült, hogy az Együtt politikusa napokra bezárta volt élettársát annak lakásába azzal az indokkal, hogy meg kell beszélniük az életüket. Közben nyugtatókkal be­gyógy­szerezte az asszonyt, sőt tettleg bántalmazta is, amikor a gyerekek anyja nem tu­dott/akart neki elszámolni az idejével, illetve nem volt neki hajlandó rátenni a kezét az ujjlenyomat-olvasóval működő telefonra – ismerteti a Bors.

A történtek után Juhász volt élettársa idegileg összeomlott, fizikailag szinte a végtelenségig legyengült. A baráti támogatásnak köszönhetően a politikus egykori élettársa mára megerősödött, és mindent megtesz azért, hogy három imádott gyermeké­nek megfelelő lelki és anyagi hátteret biztosítson.

Kapcsolódó Cikkek