EUR: 324,32 Ft
CHF: 281,48 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Belföld

Juhász Péter megverte és bezárta volt élettársát

Szörnyű, hogy  miket kellett átélnie Juhász Péter egykori élettársának, akit a politikus megvert, és napokra egy lakásba zárta. Juhász Péter, az Együtt elnökének volt párja a bírósághoz fordult.

Mindez abban a peranyagban szerepel, amely a II-III. kerületi bíróságon van – írja a Bors.


2016 szeptemberében derült ki, Juhász Péter és élettársa kilenc év együttélés után szakítottak.

„Úgy tűnik, az együttélés most így nem megy. Ezért szakítottunk. Nem ra­goznám tovább, ezt is csak azért osztom meg veled, hogy tőlem tudd meg, ne valamelyik bulvárlapból, ami követ egy bokorba”– írta akkor a bejegyzésében a politikus.


Juhász a család felbomlását Juhász azzal indokolta, hogy a munkájából járó politikai csatározások felőrölték a kapcsolatát. Elköltözött három gyermekétől és azok édesanyjától, magára hagyva ezzel a nőt a gyermeknevelés minden nehézségével. Juhász Péter hamar túllépett a „nagy megrázkódtatáson”, 2017 májusában már új párja volt, míg egykori élettársa a három közös gyermekkel külföldre költözött, otthonától távol kez­dett új életet – olvasható a Bors írásában.

Ezután a volt élettárs és Juhász viszonya olyannyira megromlott, hogy ma már  nem is beszélnek egymással.

2016 végén a gyerekek anyjukkal együtt hazajöttek Magyarországra. Senki sem gondolta volna, hogy a karácsonyi látogatás egyik pillanatról a másikra igazi rémálommá válik.

A bíróságra becsatolt iratokból az is kiderült, hogy az Együtt politikusa napokra bezárta volt élettársát annak lakásába azzal az indokkal, hogy meg kell beszélniük az életüket. Közben nyugtatókkal be­gyógy­szerezte az asszonyt, sőt tettleg bántalmazta is, amikor a gyerekek anyja nem tu­dott/akart neki elszámolni az idejével, illetve nem volt neki hajlandó rátenni a kezét az ujjlenyomat-olvasóval működő telefonra – ismerteti a Bors.

A történtek után Juhász volt élettársa idegileg összeomlott, fizikailag szinte a végtelenségig legyengült. A baráti támogatásnak köszönhetően a politikus egykori élettársa mára megerősödött, és mindent megtesz azért, hogy három imádott gyermeké­nek megfelelő lelki és anyagi hátteret biztosítson.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  A jövő heti EU-csúcs előkészítése keretében Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke felkereste hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

 • Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  A jó magyar-ukrán kapcsolatokban “vagyunk érdekeltek, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Kárpátalján élő magyar nemzeti közösség jogai semmilyen formában se csorbulhassanak” – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken az Ungvárhoz közeli Alsószlatina gyógyüdülőhelyen.

 • Kukában landoltak a szemetesek!

  Kukában landoltak a szemetesek!

  Nem akármilyen szelfivel rukkoltak elő az FKF munkatársai, akik jelentkeztek a Meglepkék Legőrültebb Brigád elnevezésű felhívására.

 • Változik az Eurojackpot ára

  Változik az Eurojackpot ára

  A Szerencsejáték Zrt. közleményben tudatta, hogy az Eurojackpot alapjátékának ára az elmúlt hét euró árfolyam-változása miatt a Részvételi Szabályzat értelmében 2018.