EUR: 317,27 Ft
CHF: 279,91 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb Kecskemét

Kádár Annamária a Bozsó Gyűjteményben

Dr. Kádár Annamária pszichológus, meseterapeuta volt a vendége a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület Női arcok, női élethelyzetek című teadélutánjának a Bozsó Gyűjteményben.

A Női arcok, női élethelyzetek elnevezésű est vendége ezúttal dr. Kádár Annamária volt, akivel Kalmár Ágnes beszélgetett.


Kádár Annamáriát (bal szélen) közelebbről is megismerhették a Női arcok, női élethelyzetek című est vendégei. fotó: Banczik Róbert

Dr. Kádár Annamáriának hivatása a hobbija is egyben, szenvedélye a tréningszakma, itt érzi magát legotthonosabban. Diplomamunkájában több mint ezer, kisgyerekek által írt mesét vizsgált meg. Dolgozott már iskolapszichológusként, jelenleg pedig az óvoda és elemi oktatás pedagógiája szakon tanít.

Úgy véli, hogy a legfontosabb személyes érték az emberi hitelesség, a legmélyebb erőforrás pedig a játékosság és a mese, valamint hogy igazi teljesítmény a csapatmunka által érhető el. Ebben próbál segíteni azoknak, akikkel munkája során kapcsolatba kerül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.