EUR: 322,65 Ft
CHF: 282,40 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Egyéb Hódmezővásárhely

Két rendelő már túl van a ráncfelvarráson

A Településfejlesztési Operatív Programnak köszönhetően újult meg a Rárósi utcai és a Tornyai János utcai rendelő Hódmezővásárhelyen. Az elkövetkező hónapokban pedig még két önkormányzati rendelőt újítanak fel. 

A megújult orvosi rendelő a Tornyai utcán.

A négy rendelő összesen 400 millió forintból újul meg. Az ember, ha belép a közel 50 millió forintból felújított Tornyai utcai rendelőbe, eszébe sem jut, hogy orvosnál jár. A vizsgálók mellett ugyanis a váró teljes berendezését is kicserélték.


A susáni rendelő egy 100 éves épület amely kívülről megőrizte nagy múltú jellegét, belül azonban teljes megújuláson esett át.

Az itt praktizáló, hosszú évtizedes tapasztalatokkal rendelkező két főorvos, dr. Nagy István és dr. Sipka Mária elmondták, ők is és a betegek is elégedettek az új környezettel.

A Rárósi utcai rendelő legszembetűnőbb változása, hogy a főbejárat a Rárósi utcáról átkerült a Jókai utcára.

A Rárósi utcai rendelő esetében már az épület külső megjelenésén is látszik, hogy igényes környezet várja azokat a pácienseket, akik felkeresik a háziorvosukat. Az egyik legszembetűnőbb változás, hogy a főbejárat a Rárósi utcáról átkerült a Jókai utcára, illetve az udvarban egy parkolót is kialakítottak az autóval érkezők részére. A rendelőben dolgozó orvosok elmondták, hogy a betegek meg vannak elégedve az új környezettel, számukra pedig a munka is könnyebb lett, hiszen ezután külön szobában praktizálhat a két orvos.

A következő rendelő, amit átadnak a betegeknek és az orvosoknak, a Széchenyi téri rendelő lesz.

Kapcsolódó Cikkek