2018. október 24., szerda
Salamon

Külföld

Kevin Spacey alapítványának befellegzett

A Kevin Spacey Foundation befejezi működését Nagy-Britanniában az Oscar-díjas amerikai színészt ért szexuális zaklatási vádak miatt.

Az alapítvány kedden jelentette be a honlapján, hogy az igazgatóság döntése szerint a szervezet működése a “továbbiakban nem kivitelezhető”.


Az alapítvány fiatal tehetségeket karolt fel és biztosított számukra képzést, valamint egyéb támogatást a karrierjük beindításához.

Spacey több szálon is kötődik Nagy-Britanniához, ahol tizenegy éven át volt a londoni Old Vic színház művészeti igazgatója. A tekintélyes londoni teátrum vezetése tavaly novemberben jelentette be, hogy a színházból húsz személy vádolta meg szexuális zaklatással Kevin Spaceyt.


A londoni rendőrség pedig januárban arról számolt be, hogy három állítólagos szexuális zaklatási ügyben nyomoz a Kártyavár című sorozat egykori sztárja ellen.

A Kevin Spacey Alapítvány szerdán fejezi be hivatalosan a működését.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Dicsérték Orbánt az angolok

    Dicsérték Orbánt az angolok

    Az angol Daily Mail című bulvárlap is beszámolt arról, hogy a magyar kormány beszüntette a gender-szakot az egyetemeken. A portál szélsőjobboldalinak nevezi Orbán Viktort és hogy-hogy nem a Soros-egyetem közleményét idézi a kérdésben, viszont az angol kommentelők kiállnak a magyar kormány döntése mellett.

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.