EUR: 318,19 Ft
CHF: 280,51 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

Kulcsár Edina: Csoda, hogy teherbe estem

Kulcsár Edina kisbabát vár szerelmétől Csutitól. Az egykori szépségkirálynő csodaként éli meg terhességét, ugyanis hormonális betegsége miatt kevés esély volt arra, hogy természetes úton megfoganjon a baba, így a pár fel volt rá készülve, hogy akár a lombikprogram segítségével születik meg első gyermekük.

– Éreztem, hogy megváltozott a testem. Nagyon megduzzadtak a melleim, és kerekebbnek éreztem magam. Azonnal vettem három tesztet, de mindegyik csak nagyon halványan mutatta a terhességet jelentő második csíkot – nyilatkozott Edina várandóssága első jeleiről a Best magazinnak. A Bors már korábban megírta, hogy Kulcsár Edina babát vár, de akkor a szépségkirálynő tagadta és betegségével magyarázta, hogy az utóbbi időben igencsak kikerekedett.


Edina és párja már két éve eldöntötte, hogy gyermeket szeretnének, de mindeddig hiába próbálkoztak, amihez nagyban hozzájárult Edina hormonális betegsége. – Kiderült, hogy PCOS-em van, vagyis policisztás petefészek szindrómával küzdök, ami egy hormonális betegség. Drasztikus beavatkozást ajánlottak, de nem vállalkoztam rá, inkább úgy döntöttem, várok. Az orvos azt mondta, nagyon nehéz lesz teherbe esni, mindössze tíz százalék esélyt látott rá – mesélt betegségéről az újdonsült kismama, aki fel volt rá készülve, hogy akár a lombikprogram segítségével eshet csak teherbe. A pár a diagnózist követően épp elengedte a babatémát, de a pici pont akkor fogant meg.

– Nagyon vágytam már rá, hogy gyerekünk legyen, talán jobban és régebb óta, mint Edina. Tisztában vagyok a szerepemmel, most egyértelműen én vagyok a harmadik a sorban, de ez így van jól – mondta a büszke apuka, aki ha párja kérné, szívesen ott lenne a szülőszobában. Edina és Csuti egyelőre még nem tudja a baba nemét, de gondolkoznak a neveken, akárcsak az esküvőn.


– Nagyon szeretnénk egy olyan esküvőt, amire Edina már kislány kora óta vágyik, de csak azért, hogy már a baba érkezése előtt házasok legyünk, nem akarom sürgetni a dolgot. Egyelőre az építkezés bonyolítását veszem kézbe, hogy mire megszületik a kicsi, egy szép új otthonba vihessük haza – beszélt terveikről Csuti.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek