2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Extra

Kockaálom: Daenerys is szerepelni fog az új Star Warsban

Még le sem csengett az őrület a legújabb Star Wars-film, Az utolsó Jedik körül, máris itt a következő Csillagok háborúja-történet előzetese. A Han Solo fiatalkorát megidéző műben szerepel majd Emilia Clark is, akit leginkább a Trónok harca Danerys Targaryenjeként ismerhetünk.

Nem az alábbi kép nem a Trónok harcából, hanem a legújabb Csillagok háborúja filmből, a Solo: Egy Star Wars-történet című moziból van. Pedig akár beleillene egy Falon túli jelenetnek is, amikor az Éjjeli őrség egyik tagja (Havas Jon?) figyeli a messzeséget.


Fotó: Youtube

A két legendás történetnek azonban mostantól egy ennél is erősebb közös pontja lesz, ugyanis a Trónok harcából megismert Emilia Clark, aki Danerys Targaryent alakítja, lesz az egyik főszereplő a Han Solo fiatalkorát megidéző moziban.

Hétfőn rögtön két előzetes is befutott ebből, az elsőben Emilia még csak egy pillanatra tűnik fel: 0:26-nál látszik a sárkányok anyja.


A második, hosszabb videóból az is kiderül, hogy Danynek bizony elég masszív szerep jut majd a csempész oldalán, akivel talán még szerelmi kalandba is keverednek. Az első képkockák során mindjárt Han Solo oldalán tűnik fel egy üldözéses jelenetben. Emilia egyébként egy Qi’Ra, vagy Kira nevű karaktert fog alakítani, a névválasztás pedig máris találgatásokat indított el a rajongók körében.

Fotó: Youtube

– Az ébredő Erő előkészületei során Rey karakterét még máshogy hívták, a főhős ugyanis Kira név alatt futott. Ez lehet puszta véletlen is, de a rajongók jelentős része meg van róla győződve, hogy a név csak egyet jelenthet: Kira nem más, mint Rey anyja – írta korábban az ing.com.

Fotó: Youtube

Néhány részlet egyébként már korábban kiderült a Han Solo-film sztorijáról:

“Lépj fel az Ezeréves sólyom fedélzetére, és indulj egy utazásra a messzi-messzi galaxisba a Solo: Egy Star Wars-történettel. Vadonatúj kaland vár rád a galaxis legkedveltebb csempészével. A sötét és veszélyekkel teli alvilágban Han Solo megismerkedik jövendőbeli másodpilótájával, Chewbaccával, és egy megrögzött szerencsejátékossal, Lando Calrissiannal. Ezzel veszi kezdetét a Star Wars saga egyik legellentmondásosabb hősének útja.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Woody Harrelson, Emilia Clarke, Paul Bettany, Thandie Newton, Donald Glover, Alden Ehrenreich és Warwick Davis, míg a rendezői széket (Phil Lord és Chris Miller leváltását követően) Ron Howard foglalhatja el.

A Solo: Egy Star Wars-történet május 24-től látható a hazai mozikban.” – írta  a mafab.hu.

A teljes előzetest az alábbi videón tekintheti meg:

– Az Alden Ehrenreich alakította Han Solót és a Joonas Suotamo által megformált Csubakkát beszervezi valamiféle szervezetbe Tobias Beckett (Woody Harrelson). Főhőseink valamilyen módon – feltehetően Beckett ajánlata előtt – találkoznak Qi’Rával, akit Emilia Clarke formál meg. Han Solo persze teszi a nagymenőt a nőnek, akinek azt is elmeséli, hogy tíz éves kora óta rója az utcákat – valószínűleg szülőbolygóján, a Corellián –, illetve azt is, hogy kirúgták a birodalmi pilótaképző akadémiáról (utóbbi a régi kánon szerint is megtörtént). – Ki tudja, ki vagy valójában? – mondja az előzetesben Qi’Ra Solónak, aki egy másik snittben már furcsa űrpolip csápjai között vezeti a még viszonylag új, átalakítások előtt álló Millennium Falcont – írta az mno.hu.

Fotó: Youtube

Kapcsolódó Cikkek