2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Nagykanizsa

Konzerveket dobált a vendégekre

Konzervvel dobálózott az egyik helyi presszóban egy ittas kanizsai férfi. Előbb kiabált a pultossal, majd a nála lévő dobozokkal célba vette a vendégeket. A csehó alkalmazottja megkérte, hogy hagyja abba az őrjöngést, de miután a szép szó nem segített, kizárták az egységből. A dühöngő azonban még ekkor sem nyugodott meg: ököllel betörte a bejárati ajtó üvegét.

A férfi dühében betörte az ajtóüveget (Fotó: ZMRFK)

A presszóból rendőri segítséget kértek, s a járőrök a közelben elkapták a konzervdobálót. Az 55 éves kanizsai férfival szemben garázdaság gyanújával indult eljárás.

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.