EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Közel félmillió néző volt kíváncsi A Dal 2018 döntőjére

Népszerű volt A Dal 2018 döntője és továbbra is kedvelt a Gasztroangyal.

Szombat este A Dal 2018 döntőjét 20.30-tól 487 ezren követték figyelemmel a Duna és a Duna World csatornákon együttvéve. A műsor 11,6%-os közönségarányt ért el. A Gasztroangyalt szombaton 17 órától 406 ezren látták a Dunán, amely 11,8%-os közönségarányt jelentett. A Szerencseszombat sorsolási showműsort szombaton 18.36-tól 339 ezren nézték a nemzeti főadón, 8%-os közönségarány mellett.


Az OTP Bank Liga: Ferencvárosi TC – Budapest Honvéd szombaton 19.30-tól kezdődő összecsapását 243 ezren követték figyelemmel az M4 Sport képernyői előtt.

Vasárnap az Alpesi őrjárat című olasz filmsorozat 18.38-kor vetített részét 339 ezren látták, amely 7,3%-os közönségarányt jelentett a Duna Televíziónak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.