EUR: 318,17 Ft
CHF: 280,74 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb X.kerület

Közeleg a lomtalanítás

Közeleg az évenként egyszeri díjmentes lomtalanítás Kőbányán. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) tájékoztatása szerint február 25-től március 5-ig kell kikészíteni a feleslegessé vált holmikat. A pontos időpontokról hivatalos tájékoztató levélben értesítik a lakókat.

Az FKF hangsúlyozza, hogy a háztartásokban naponta képződő, kommunális, ipari, mezőgazdasági, szolgáltatási tevékenység következtében keletkezett, veszélyes, illetve zöldhulladékot, építési törmeléket, gumiabroncsot, szénport, hamut, földet, elkülönítetten gyűjtött üveg-, papír-, műanyag és fémhulladékot, valamint gépjárműroncsot ne helyezzenek ki. A lomokat a lakóház előtti közterületre, de ne az úttestre tegyék.

Idén is megszabadulhatunk a felesleges holmiktól

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.