EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Ózd

Kultúra napi elismerések

A Magyar Kultúra Napján idén is elismerték egyes szakterületek kiemelkedő képviselőit.

Az Olvasóban megrendezett ünnepségen díjat kapott Lukácsy Lászlóné, aki hat éve vezeti az ÓMI Aranygyűszű Díszítőművészeti Szakkört. A városi és térségi eseményeknek évek óta szinte állandó részvevője Palotai István és fia, Ádám. Ők örökítik meg digitális formában a pillanatokat, a személyeket és a rendezvények lényeges elemeit. Fotóik eljutnak a városi  intézmények albumaiba vagy éppen a médiákba. Az ÓMI igazgatótanácsának díját ők a Mecenatúra kategóriában vehették át.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.