2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Légi parádé, tenisz, kézi- és vízilabda, illetve hoki! Hétvégén is érdemes lesz az M4-re kapcsolni

Széles választékkal készül hétvégére Magyarország legnézettebb sportcsatornája. A tenisz kedvelői mellett a Red Bull Air Race, a kézi- és vízilabda, illetve a jégkorong rajongói is csemegézhetnek az élő közvetítések között.

Szombaton a Red Bull Air Race közvetítésével kezdi hétvégi élő műsorainak sorát az M4 Sport. Az Abu Dhabiban megrendezett mérkőzést 13 órától láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. A légi parádét követően a teniszre fókuszál az M4 Sport. A Tenisz Davis Kupa Belgium – Magyarország összecsapást 14.30-tól tűzi műsorára Magyarország legnépszerűbb sportcsatornája.


Este a kézilabdán a hangsúly. A K&H Férfi Kézilabda Liga: Grundfos Tatabánya KC – Balatonfüredi KSE mérkőzést 18 órától követhetik nyomon az M4 Sport nézői, amelyet vízilabda követ. A Férfi Vízilabda OB.: Pannergy-Miskolci Vízilabda Club – ZF Eger összecsapást 20 órától láthatják.

Vasárnap folytatódik a Tenisz Davis Kupa. Az újabb Belgium – Magyarország összecsapást 13.30-tól követhetik nyomon élőben az M4 Sport nézői. A hétvégi élő közvetítések sorát pedig a Jégkorong EBEL Liga: Fehérvár AV19 – Graz 99ers mérkőzés zárja 17.45-től a nemzeti sportcsatornán.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

 • Náci karlendítéssel pózolt Sneider neje

  Náci karlendítéssel pózolt Sneider neje

  Náci karlendítéssel köszöntötte a násznépet Sneider Tamás újdonsült, ügyvéd felesége, amikor 2016 nyarán a Jobbikot addig kiszolgáló jogász hozzáment “a néppártosodás ökléhez”, vagyis a Roy becenevű egykori szkinhedvezérhez, akinek a lagzin is ez a becenév állt az ültetőkártyáján.