2018. február 21., szerda
Eleonóra

Belföld

Légi parádé, tenisz, kézi- és vízilabda, illetve hoki! Hétvégén is érdemes lesz az M4-re kapcsolni

Széles választékkal készül hétvégére Magyarország legnézettebb sportcsatornája. A tenisz kedvelői mellett a Red Bull Air Race, a kézi- és vízilabda, illetve a jégkorong rajongói is csemegézhetnek az élő közvetítések között.

Szombaton a Red Bull Air Race közvetítésével kezdi hétvégi élő műsorainak sorát az M4 Sport. Az Abu Dhabiban megrendezett mérkőzést 13 órától láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. A légi parádét követően a teniszre fókuszál az M4 Sport. A Tenisz Davis Kupa Belgium – Magyarország összecsapást 14.30-tól tűzi műsorára Magyarország legnépszerűbb sportcsatornája.


Este a kézilabdán a hangsúly. A K&H Férfi Kézilabda Liga: Grundfos Tatabánya KC – Balatonfüredi KSE mérkőzést 18 órától követhetik nyomon az M4 Sport nézői, amelyet vízilabda követ. A Férfi Vízilabda OB.: Pannergy-Miskolci Vízilabda Club – ZF Eger összecsapást 20 órától láthatják.

Vasárnap folytatódik a Tenisz Davis Kupa. Az újabb Belgium – Magyarország összecsapást 13.30-tól követhetik nyomon élőben az M4 Sport nézői. A hétvégi élő közvetítések sorát pedig a Jégkorong EBEL Liga: Fehérvár AV19 – Graz 99ers mérkőzés zárja 17.45-től a nemzeti sportcsatornán.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Luxus nélkül él a lottómilliomos

  Luxus nélkül él a lottómilliomos

  Vége a fényűzésnek, luxus nélkül él az Andraschek házaspár. A hajléktalanból lett lottómilliomos família mára már hétköznapi életet él, és minden fillér kiadásra odafigyel.

 • Felfüggesztették a kutyába bokszoló rendőrt

  Felfüggesztették a kutyába bokszoló rendőrt

  Felfüggesztették szolgálati beosztásából azt a rendőrt, aki brutálisan bánt egy kutyával. Az erről szóló videó, melyet Dányban vettek fel, hétfőn került ki a legnagyobb közösségi oldalra, és tegnap délutánig már több mint százezren látták.

 • Évi tízezer migránst erőltetne ránk Brüsszel

  Évi tízezer migránst erőltetne ránk Brüsszel

  Több mint tízezer migránst kellene befogadnia Magyarországnak évente egy új európai szakértői javaslat alapján. Ráadásul válsághelyzet esetén kötelezővé válna a migráció terhe alatt álló államok “megsegítése”, ami gyakorlatilag tömeges menekült áradatot jelentene hazánknak.