2018. november 18., vasárnap
Jenő

Külföld

Letartóztatták a nőt, aki “vidd innen a furgonod” feliratú cetlit tett egy mentőautóra

Közrend elleni vétség vádjával letartóztattak Nagy-Britanniában egy nőt, aki “vidd innen a furgonod” feliratú cetlit tett egy szolgálatban lévő mentőautóra, amely otthona előtt parkolt.

A 26 éves nő a kézzel írt cédulán úgy vélte, hogy a mentőautónak nincs joga otthona előtt parkolni, és mint írta, az sem érdekli, “ha az egész utca összeomlik”. “Most pedig vidd innen a furgonod az otthonom elől” – írta a cetlin.

Nagy-Britanniában széles körben elítélték a Stoke-on-Trent városában vasárnap történt esetet, amelyet az egyik helyi mentőápoló osztott meg a közösségi médiában, így jutott a rendőrség tudomására is.

A mentőszolgálat számára biztosítani kell, hogy mindenféle megfélemlítés nélkül végezhesse a munkáját – indokolta a rendőrség szigorú fellépését John Owen főfelügyelő a Twitteren.

Kapcsolódó Cikkek

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.

  • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.