2019. január 18., péntek
Piroska

Extra

Liptai Claudia megbocsátott elhunyt édesapjának

Liptai Claudia és szerelme, Pataki Ádám nyáron mondják ki az igent, boldogságuk pedig szinte határtalan. Claudia sugárzóan jól érzi magát a bőrében, és úgy tűnik, végre tényleg leszámolt összes múltbéli sérelmével, még édesapjának is megbocsátott lélekben.

Mióta Liptai Claudia megismerkedett párjával, Pataki Ádámmal, úgy tűnik, nincs nála boldogabb. Szerelmük gyümölcse, Marci fiuk ugyan már egyéves múlt, de szeretnék házassággal is szentesíteni kapcsolatukat. Az esküvőt nyárra tervezik, hatalmas bulit csapnak majd, ahol a meghívott vendégek igen szűk, ám annál bensőségesebb körből kerülnek ki. – Mindenki ott lesz az eddigi életünkből, aki fontos volt nekünk vagy akiknek mi vagyunk fontosak – mondta Claudia a Best magazinnak.


Liptai Claudia, Gondolj rám c. film bemutatója a Mom parkban (Fotó: Máté Krisztián)

Egyetlen szívfájdalmuk csupán, hogy Claudia szülei és Ádám édesapja sem tudnak már jelen lenni az esküvőn. Ennek ellenére a szertartás során róluk is megemlékeznek. – Nagyon fognak hiányozni a nagy napról. Éppen ezért a szertartáson tervezünk egy részt, ami csak róluk szól. Jó lett volna, ha édesapám kísér az anyakönyvvezető elé, de sajnos ez már nem lehetséges, úgyhogy az egyik legjobb barátnőm apukája kísér majd – mondta Claudia, aki, úgy tűnik, végérvényesen megbocsátott édesapjának múltbéli botlásaiért. Mint ismert, a műsorvezető és apja nem ápoltak jó viszonyt, Liptai többször vallott arról, hogy édesapja alkoholizmusa tette tönkre szülei házasságát is, amit nagyon nehezen tudott megbocsátani neki. Mindez gyerekkorára és később a férfiakkal való kapcsolatára is rányomta bélyegét. István a halála előtt többször próbálta szorosabbra fűzni viszonyát lányával, Diával – ahogyan ő nevezte –, Liptai azonban nem tudta elengedni gyermekkori gyötrődéseinek nyomasztó emlékét. A műsorvezető ugyan mindig is támogatta anyagilag a férfit, ám ritkán találkoztak. – Én nagyon rosszban voltam az édesapámmal, nagyon jogosan, azt gondolom. De elmentem a temetésére – mondta néhány hónapja az Appra magyar! műsorában Clau, ahol már érezhető volt, hogy kicsit megenyhült az eltelt idő alatt.

A Bestnek adott interjúból pedig kiderül, hogy mivel első házassága Gesztesi Károllyal egy meglepetésbuli volt, amire nem is tudott felkészülni, szerette volna, ha most hagyományos módon zajlik a szertartás szinte minden része. Ennek pedig édesapja jelenléte és az, hogy ő kíséri az anyakönyvvezető elé, egy boldog velejárója lett volna. Claudia élete tehát, úgy tűnik, minden fronton a helyére került, határtalan öröme a múltját is megszépíti. A pár egyébként vidéki esküvőt tervez, Claudia lánya, Panka és Ádám lányai lesznek a koszorúslányok, Marci fiuk pedig a gyűrűket viszi. – Reméljük, hogy Marci oda is talál hozzánk, és útközben nem hajítja be a gyűrűket egy bokor alá, hogy azokat keresse majd a vendégsereg – mondta nevetve Claudia, aki leszögezte, mindenképpen fehér ruhában mondja ki az igent.


Kapcsolódó Cikkek