EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Külföld

Macskával mosta le az autóját

Oroszországban történt a szörnyű eset, hogy egy ártatlan macskát használt fel arra egy férfi, hogy lemossa vele autóját. Többször vízbe merítette a szerencsétlen állatot és annak bundájával tisztította le a kocsiját.

Telefonnal készített felvételt a két orosz férfi, akik jó poénnak szánták az állatkínzásnak minősülő cselekedetüket. A videóban tisztán kivehető, ahogy az egyik férfi felkapja a kisállatot majd belemártja a nagy valószínűséggel hideg vízbe majd az autó motorháztetején rángatja és húzogatja a csurom vizes macskát. A kis bundásnak csak egyetlen bűne volt, hogy a férfi autója alatt talált magának pihenő helyet.


Ezt a folyamatot többször megismétli és közben láthatóan remekül szórakoznak, hiszen a  háttérből nevetések hallatszanak amik a videót készítő barátjától jönnek. A cica eközben teljes megadással tűri hogy kínozzák testtartásából is látszik, hogy borzasztóan fél amit nyávogással jelez is de hiába az elkövetőket nem hatja meg.

A eset hatalmas felháborodást keltett az állatvédők körében, amit állatkínzás gyanúja miatt vizsgál az orosz rendőrség.


A sokkoló videót ITT nézhetik meg.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek