EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Sport

Maradona kisatírozta Agüero fotóját

Diego Maradona nem tudja megemészteni, hogy Sergio Agüero elhagyta a lányát. Az isteni Diego még mindig annyira haragszik a Manchester City csatárára, hogy kisatírozta az unokájával pózoló édesapát egy családi képről.

Az ifjúkorában Leo Messivel  egy lapon emlegetett argentin futballista jó tíz éve került közelebbi kapcsolatba Maradona kisebbik lányával, Gianninával, ám a házasságnak – hat évvel ezelőtt – válás lett a vége. Az 57 éves egykori futballcsillag azóta sem ejtett egy jó szót a Cityvel már harmadik angol bajnoki címe megszerzésére készülő focistáról. Mintha nem is létezne a 29 éves gólgyáros.


És ezt a szó szoros értelmében kell érteni, hiszen az isteni Diego ügyvédje, Matias Morla által a Twitteren közzétett képen nem is annyira a főszereplők fontosak, sokkal inkább a háttérben a falon lógó régi családi képek. Nos, az egyiken a kis Benjamin édesapjával együtt Atlético Madrid-mezben pózol, csakhogy Agüero arcát – vélhetően a dühös nagypapa – egy hatalmas fekete folt segítségével eltávolította a felvételről. Szóval tovább tart a családon belüli haragszomrád, pedig Maradona tavaly örömmel tapasztalhatta, hogy korábbi veje szakított Argentína egyik  legnépszerűbb énekesnőjével, Karina Tejedával, aki miatt anno elhagyta gyermeke anyját. Igaz, röviddel később kibékültek.

Kapcsolódó Cikkek