EUR: 317,99 Ft
CHF: 272,04 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Belföld

Még mindig óriási a Fidesz előnye

A Republikon Intézet januári közvélemény-kutatásából kiderült, továbbra is hatalmas fölénnyel vezet a Fidesz.

A Fidesznek egy hónapon keresztül sikerült tartania a rekordnak számító 57 százalékos támogatottságát, ami januárra53 százalékos lett. Ezzel szemben az ellenzéki pártok továbbra is jóval a kormánypárt mögött állnak.


A Jobbiknak sikerült két százalékponttal növelnie a támogatottságát – ismerteti a 24.hu.

Az MSZP-nek szintén két százalékponttal sikerült feljebb jutnia. Az LMP csak 4 százalékon áll, ez pedig kevés lenne ahhoz, hogy képviselőket küldjön az Országgyűlésbe. A Demokratikus Koalíció tartja 5 százalékos eredményét, míg a Momentum 3, az Együtt 2, a Magyar Liberális Párt pedig 1 százalékot szerezne a biztos pártválasztók között –  derül ki a 24.hu oldalán ismertetett felmérésből.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Pártszakadás szélére került a Jobbik

    Pártszakadás szélére került a Jobbik

    „Mi magunk” néven önálló platformot alakítottunk a Jobbikon belül – jelentette be tegnap Toroczkai László. Ásotthalom jobbikos polgármestere a pártszakadást sem zárta ki azok után, hogy Sneider Tamással szemben alulmaradt az elnökválasztó kongresszuson.

  • Újabb nemzeti konzultációk jöhetnek

    Újabb nemzeti konzultációk jöhetnek

    Nemzeti konzultációt tarthatnak a családokról és a demográfiai helyzetről a közeljövőben, de ilyen formában kérhetik ki a választók véleményét európai uniós kérdésekben is az európai parlamenti választás előtt – írta a Magyar Idők.