2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Miskolc

Megérkeztek a jövő vakvezetői

Megszülettek a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola tenyésztői programjának első kiskutyái. Gondozóik jóvoltából online is nyomon követhetjük a csöppségek fejlődését.

24 órában, élőben nézhetők a labradorkölykök

A január 19-én született hat sárga kölyök egészséges, mozgékony és eleven. Fierát nem hagyták cserben anyai ösztönei, talpraesetten gondozza kölykeit.

Fiera jó anyaként gondoskodik csöppségeiről

A hat kölyök sokat alszik az infralámpa melegében. A kiskutyák fejlődését a szervezet honlapján online is nézhetik a kíváncsiak. A Vakvezető Kutya Iskola ezekkel a labradorokkal szeretné megalapozni tenyésztési programját és kiemelkedő tehetségű vakvezető kutyákat képezni belőlük. Hosszú távú céljuk, hogy a jelenlegi, évente 15 vakvezető kutya képzését megduplázzák saját tenyésztésű kutyáikkal.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.