EUR: 322,18 Ft
CHF: 281,27 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Miskolc

Megérkeztek a jövő vakvezetői

Megszülettek a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola tenyésztői programjának első kiskutyái. Gondozóik jóvoltából online is nyomon követhetjük a csöppségek fejlődését.

24 órában, élőben nézhetők a labradorkölykök

A január 19-én született hat sárga kölyök egészséges, mozgékony és eleven. Fierát nem hagyták cserben anyai ösztönei, talpraesetten gondozza kölykeit.

Fiera jó anyaként gondoskodik csöppségeiről

A hat kölyök sokat alszik az infralámpa melegében. A kiskutyák fejlődését a szervezet honlapján online is nézhetik a kíváncsiak. A Vakvezető Kutya Iskola ezekkel a labradorokkal szeretné megalapozni tenyésztési programját és kiemelkedő tehetségű vakvezető kutyákat képezni belőlük. Hosszú távú céljuk, hogy a jelenlegi, évente 15 vakvezető kutya képzését megduplázzák saját tenyésztésű kutyáikkal.

Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.