EUR: 322,45 Ft
CHF: 281,75 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Székesfehérvár

Megigézték a kicsiket

Fotó: K. Mátyás Bertalan

Nem volt idejük azon búslakodni a kicsiknek a hétvégén, hogy nem maradt meg a hó, hiszen farsangi mulatságra várta őket az Igéző Szabad Játékszín. A Babos-Bábos Bábcsoport babaszínházába az ötévesnél fiatalabb korosztályt várták. Az utazó bábszínház mesés kreatív foglalkozásokat szervez nekik, ahol a szülőkkel együtt megismerkedhetnek a bábokkal, mászva, hemperegve, bukfencezve végigjárják a „főhősök” útját.

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.