EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Megmutatta ikertestvérét Gabriela Spanic

A Gorcayes magazin címlapján szerepel a sorozatkirálynő Gabriela Spanic és ritkán látott ikertestvére, Daniela. A 44 éves színésznőről az utóbbi időben túlzott plasztikai műtétei kapcsán olvashattunk, de kétségtelen, hogy még mindig gyönyörű. Érdekes, hogy annak idején a Paula és Paulina sorozatban szereplő ikerpár mindkét tagját Gabriela alakította. Élete legnehezebb időszaka pár éve volt, amikor kiderült, hogy a személyi asszisztense hosszú időn át mérgezte őt és családtagjait: ammónia-szulfidot tett az italukba, ételükbe. A bíró végül nyolc évre ítélte a pszichopata asszonyt.

Gabriela (balra) és Daniela fotó: Instagram

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.