2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Mégsem békül Pártos Csilla és Pécsi Ildikó

Évek óta tart a háború Pécsi Ildikó és fia exneje, Pártos Csilla között. Két ügyben is pereskednek, hiszen a válást követően a rokontartás mellett a vagyonmegosztásban sem sikerült megegyezniük. Decemberben röppent fel a hír, miszerint Pártos Csilla hajlandó peren kívül megegyezni, kibékülni exanyósával annak érdekében, hogy mindörökre lezárják ezt nehéz időszakot. Ildikó is békére vágyik már, hiszen a sok stressz és idegeskedés nem tesz jót az egészségének. Most úgy tűnik azonban, hogy az ügy mégis tovább húzódik, ugyanis a jógaoktató ügyvédje, dr. Gerencsér András semmiféle peren kívüli megegyezésről nem értesült.
Velünk senki nem egyeztetett az ügyben, még csak nem is hallottam erről az egészről. Nem tudok arról, hogy bármelyik fél is peren kívül szeretne megegyezni – mondta Csilla ügyvédje a Ripostnak.

Pártos Csilla (Fotó: Mészáros Dia)

Pécsi Ildikó (Fotó: Mészáros Diána)


Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.