EUR: 326,08 Ft
CHF: 280,61 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Debrecen

Megújul a Tócóskert

Munkagépek zaját lehet hallani napközben a debreceni Holló László sétány környékén, mert megkezdődött az új, fedett piac építése a Tócóskertben, így egy régi terv valóra váltása kezdődött meg.

Az uniós támogatásból, az Új Főnix Terv részeként megvalósuló fejlesztés kivitelezési munkálatai a tervek szerint 2018 ősz végére befejeződnek, s a Fényesudvari megújult piac után a Tócóskert is kiváló feltételekhez jut. A kétszázmilliós beruházás terveiben 68 új árusítóasztal szerepel, valamint kialakítanak négy üzlethelyiséget is. A szabadtéri piacnál mindezek mellett kiszolgáló és szociális helyiségek is elkészülnek őszre. A munkálatokat Pósán László országgyűlési képviselő is megtekintette a napokban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.