EUR: 323,75 Ft
CHF: 283,49 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Debrecen

Megújul a Tócóskert

Munkagépek zaját lehet hallani napközben a debreceni Holló László sétány környékén, mert megkezdődött az új, fedett piac építése a Tócóskertben, így egy régi terv valóra váltása kezdődött meg.

Az uniós támogatásból, az Új Főnix Terv részeként megvalósuló fejlesztés kivitelezési munkálatai a tervek szerint 2018 ősz végére befejeződnek, s a Fényesudvari megújult piac után a Tócóskert is kiváló feltételekhez jut. A kétszázmilliós beruházás terveiben 68 új árusítóasztal szerepel, valamint kialakítanak négy üzlethelyiséget is. A szabadtéri piacnál mindezek mellett kiszolgáló és szociális helyiségek is elkészülnek őszre. A munkálatokat Pósán László országgyűlési képviselő is megtekintette a napokban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.