2018. április 24., kedd
György

Egyéb Debrecen

Megújul a Tócóskert

Munkagépek zaját lehet hallani napközben a debreceni Holló László sétány környékén, mert megkezdődött az új, fedett piac építése a Tócóskertben, így egy régi terv valóra váltása kezdődött meg.

Az uniós támogatásból, az Új Főnix Terv részeként megvalósuló fejlesztés kivitelezési munkálatai a tervek szerint 2018 ősz végére befejeződnek, s a Fényesudvari megújult piac után a Tócóskert is kiváló feltételekhez jut. A kétszázmilliós beruházás terveiben 68 új árusítóasztal szerepel, valamint kialakítanak négy üzlethelyiséget is. A szabadtéri piacnál mindezek mellett kiszolgáló és szociális helyiségek is elkészülnek őszre. A munkálatokat Pósán László országgyűlési képviselő is megtekintette a napokban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.