EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Belföld

Megújult a Szombat délelőtt, a Kossuth Rádió hétvégi magazinműsora

A közismert vendégekre és érdekes riportokra épülő, könnyed hangvételű, zenés hétvégi magazin játékkal és színes témákkal várja a hallgatókat.

Másfél órás műsoridővel várja a hallgatókat a Kossuth Rádió Szombat délelőtt című műsora. A 10.30-tól kezdődő magazinban továbbra is művészeket, mesterembereket, sikeres életpályákat, izgalmas kezdeményezéseket, ötleteket, illetve különleges helyszíneket, eseményeket és programokat mutatnak be a szerkesztők.


A Hangvadász játékban hétről-hétre meglepetés vendéggel beszélgetnek , a Színfoltban érdekes, ötletes, egyedi témák nyomába erednek, a Magyarország apróban rovatban pedig megdöbbentő, vagy éppen megmosolyogató hirdetések hátterével foglalkoznak a műsorkészítők.

A következő adásban a fentieken kívül szó lesz az utcazenélésről, egy újjávarázsolt kastélyról, Erzsébet királyné ruháiról, könyvekből készült szobrokról, homokanimációról és a háziasszonyok rajztanulásáról is.

Minden szombaton 10.30-tól a Kossuth Rádióban a tartalmas szórakoztatás jegyében várja önöket a műsorvezető, Czifra Szilvia!

Kapcsolódó Cikkek

  • Szájer: Brüsszel nyolc éve támadja rágalmakkal Magyarországot

    Szájer: Brüsszel nyolc éve támadja rágalmakkal Magyarországot

    Szájer József fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő óriási eredménynek tartja, hogy Olaszország a sarkára állt és véget vetett a tengerből kimentett bevándorlók befogadásának, amivel azt az üzenetet küldik az Afrikából és Ázsiából útra kelni akaróknak, hogy Európában vége a gazdasági bevándorlókat tárt karokkal váró politikának.

  • Ez lett az év szava 2017-ben

    Ez lett az év szava 2017-ben

    A Budapesten üzemeltetett közbringarendszer nevének mozaikszava, a Bubi lett a tavalyi év szava a Magyar Nyelvi Szolgáltató Iroda (Manyszi) munkatársai és szakmai partnerei véleménye alapján – közölte Minya Károly nyelvész szombaton este a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Széphalmon.