EUR: 318,05 Ft
CHF: 280,58 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

Menekül a Barátok közt!

Többéves trónolás után hagyta ott észveszejtő gyorsasággal saját műsorsávját az eddig kétségkívül népszerű sorozat, a Barátok közt. Az RTL Klub azért döntött így – a presztízsveszteséget is kockáztatva –, mert a TV2 imponáló magabiztossággal elhódította a nézőit. Ez egy újabb számszerű és látványos bizonyíték arra, hogy megint bizonyított a produkciókat gyártó IKO, Rákosi Tamás vezetésével.

Alig néhány hete indult a TV2 vadonatúj sorsfordító vetélkedője, A Piramis, és máris meghódította Magyarországot. Napról napra láthatjuk, hogy elképesztő érzelmi hullámvasútra szállnak fel azok a játékosok, akik megmásznák A Piramist. A tét óriási: ha nemcsak a tudás, hanem a szerencse is a versenyzők mellé szegődik, akár több száz millió forinttal gazdagabban térhetnek haza.


Többek között ennek az új műsornak is betudható, hogy egyre inkább éleződik a verseny a két vezető tévétársaság, a TV2 és az RTL Klub között. A Piramis mellett a másik saját készítésű TV2 műsor, a Pénzt vagy éveket! sem talált legyőzőre.

Azt, hogy az RTL Klubot módfelett idegesíti a TV2 sikere, mi sem bizonyítja jobban, minthogy személyében támadják Stohl Andrást, aki tőlük igazolt át a konkurenciához. A becsületet kérik számon a népszerű színészen, ám ő rangon alulinak tartja, hogy válaszoljon a nemtelen támadásra.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek