EUR: 323,23 Ft
CHF: 282,53 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Meztelen férfiak kergették a kisfiút Győrben

A győri Bem téren kergetett pucéran három férfi egy diákot. A hazafelé tartó hetedikes fiút annyira megviselte az incidens, hogy azóta edzésre sem akar járni.

“Az imént érkezett haza a kisebbik fiam az edzésről zokogva és remegve. Nagy nehezen ki tudta mondani, hogy a Bem téren három pucér férfi megkergette. Még most is sír és remeg. Milyen világot élünk?! A rendőrségnél bejelentést tettem. Nem tudom, így az ember hogyan engedje el a gyermekét” – nyilatkozta  Polgár Tibor a Kisalföldnek.


Az iskolás fiú este hét óra tájban sétált haza a már jól  megszokott útvonalon amikor a Bem térnél megpillantott három anyaszült meztelen férfit, akik elkezdtek felé rohanni. A gyerek annyira megijedt, hogy csak egyszer mert hátranézni, egészen hazáig menekült az üldözői elől.

A sokkos állapotban levő kisfiú hazaérkezve mindent elmesélt szüleinek, akik azonnal riasztották a rendőrséget, akik megkezdték a nyomozást az ügyben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Folytatódik a haderőfejlesztés

    Folytatódik a haderőfejlesztés

    Jövőre a légierő fejlesztésével, valamint a katonák személyes ruházata és fegyverzete megújításával folytatódik a haderőfejlesztés – mondta pénteken a közmédiának a honvédelmi miniszter.

  • Magyarország törődik az üldözött keresztényekkel

    Magyarország törődik az üldözött keresztényekkel

    Magyarország törődik az üldözött keresztényekkel – mondta Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára pénteken Budapesten, amikor azt a 187 közel-keleti keresztény fiatalt köszöntötte, akik a magyar állam ösztöndíjasaiként szeptemberben kezdték meg tanulmányaikat különböző magyar egyetemeken.