EUR: 317,99 Ft
CHF: 280,73 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Meztelen férfiak kergették a kisfiút Győrben

A győri Bem téren kergetett pucéran három férfi egy diákot. A hazafelé tartó hetedikes fiút annyira megviselte az incidens, hogy azóta edzésre sem akar járni.

“Az imént érkezett haza a kisebbik fiam az edzésről zokogva és remegve. Nagy nehezen ki tudta mondani, hogy a Bem téren három pucér férfi megkergette. Még most is sír és remeg. Milyen világot élünk?! A rendőrségnél bejelentést tettem. Nem tudom, így az ember hogyan engedje el a gyermekét” – nyilatkozta  Polgár Tibor a Kisalföldnek.


Az iskolás fiú este hét óra tájban sétált haza a már jól  megszokott útvonalon amikor a Bem térnél megpillantott három anyaszült meztelen férfit, akik elkezdtek felé rohanni. A gyerek annyira megijedt, hogy csak egyszer mert hátranézni, egészen hazáig menekült az üldözői elől.

A sokkos állapotban levő kisfiú hazaérkezve mindent elmesélt szüleinek, akik azonnal riasztották a rendőrséget, akik megkezdték a nyomozást az ügyben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz józsefvárosi, fővárosi tulajdonú bérlakást hoznak lakható állapotba, hogy azokba hajléktalan emberek költözhessenek egy európai uniós és állami támogatású program révén.

 • Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Intenzíven terjed az influenza: az év harmadik hetében – január 14. és 20. között – kétszer annyi, 38 200 beteg fordult orvoshoz panaszával, mint egy héttel korábban – derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán közzétett heti jelentéséből.

 • A baloldal soha nem a gyermekes családok mellé állt

  A baloldal soha nem a gyermekes családok mellé állt

  A baloldal soha nem állt a magyar családok mellé; Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk alatt mindig csak elvettek a gyermekesektől – jelentette ki Czunyiné Bertalan Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Komáromban.