2018. április 21., szombat
Konrád

Belföld

Meztelen férfiak kergették a kisfiút Győrben

A győri Bem téren kergetett pucéran három férfi egy diákot. A hazafelé tartó hetedikes fiút annyira megviselte az incidens, hogy azóta edzésre sem akar járni.

“Az imént érkezett haza a kisebbik fiam az edzésről zokogva és remegve. Nagy nehezen ki tudta mondani, hogy a Bem téren három pucér férfi megkergette. Még most is sír és remeg. Milyen világot élünk?! A rendőrségnél bejelentést tettem. Nem tudom, így az ember hogyan engedje el a gyermekét” – nyilatkozta  Polgár Tibor a Kisalföldnek.


Az iskolás fiú este hét óra tájban sétált haza a már jól  megszokott útvonalon amikor a Bem térnél megpillantott három anyaszült meztelen férfit, akik elkezdtek felé rohanni. A gyerek annyira megijedt, hogy csak egyszer mert hátranézni, egészen hazáig menekült az üldözői elől.

A sokkos állapotban levő kisfiú hazaérkezve mindent elmesélt szüleinek, akik azonnal riasztották a rendőrséget, akik megkezdték a nyomozást az ügyben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Nagymenő vagy kicsinyes alak? Jövőbelátó zseni vagy gazember? – 43 éves korában végezték ki brutálisan Fenyő Jánost. Életében is megosztó személyiség volt, akadtak akik rajongtak érte, míg mások egyenesen gyűlölték.

  • Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    A választások eredménye megerősítette, hogy a gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak, így a következő években is a tartós, évi 4 százalék körüli növekedés, a stabil pénzügyi alapok fenntartása, az államadósság csökkentése, az államháztartási hiány további mérséklése, a munkanélküliség csökkentése és a teljes foglalkoztatás megvalósítása kiemelten fontos marad – mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten.