EUR: 318,72 Ft
CHF: 281,19 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

PR

Minden álom valóra válhat az EuroJackpottal

Folytatódhat az álmodozás a mesés 27 milliárdos főnyereményről. De persze tennie is kell annak, aki esélyt szeretne kapni rá, hogy megnyerje az EuroJackpot főnyereményét. Érdemes játszani, hiszen átszámítva közel 27 milliárd forint vár gazdára, amit a pénteki sorsoláson akár egy honfitársunk is elvihet. Lássuk, ki mire költené.

Zita bejárná a világ legszebb helyeit

Mesés vagyonért játszanak, akik a héten kitöltik az EuroJackpot szelvényt. A megnyerhető legmagasabb összeg, 90 millió euró, vagyis nagyjából 27 millió forint a főnyeremény. Kinek nem indítja ez be a fantáziáját? Lássuk, a Lokál Extra által megkérdezett olvasóink mire is költenék.


Zoltán az unokája jövőjét biztosítaná

– Hamarosan nagypapa leszek – árulta el az 53 éves férfi. – Nem is foglalkoztat, nekem mire lenne szükségem, csakis arra tudok gondolni, hogy az unokám és persze a lányomék életét hogyan tudnám megkönnyíteni a főnyereményből. Az első utam egy autókereskedéshez vezetne, mert szükségük lesz egy olyan autóra, amiben kényelmesen elférnek és kellőképpen biztonságos – mondta a jövendőbeli nagypapa, aki természetesen a fiatalok lakhatását is megnyugtatóan rendezné és csak azután törné a fejét azon, mit kezdjen a fennmaradó nem kis összeggel. De abban biztos, olyan megoldásokat keresne, hogy az unokája jövője egy életre biztosítva legyen.


Zita útra kelne

– Már indulnék is a világ másik végére – jelentette ki Zita. A 31 éves adminisztrátor imád utazni. – Hátralévő életemben nem is csinálnék mást, csak utaznék. Bejárnék minden egzotikus helyet a világon. Nem cipelnék bőröndöket, csak megvenném mindig éppen azt, amire szükségem van. Aztán ha sok cucc összegyűlne, elajándékoznám indulás előtt a rászorulóknak – fejtette ki álmait a lány. Azt is elárulta, előbb meleg helyekre utazna, Ázsiában barangolna és a Karib-tenger térségében. Ha pedig már eléggé lebarnult és átmelegedett, Alaszkát is szívesen felfedezné magának.

Lajos bérházakat építene

– Tevékeny ember vagyok, nem tudom elképzelni, hogy csak éljek a pénzemből. Nekem mindig csinálnom kell valamit – bocsátotta előre a 45 éves hegesztő, aki rendszeresen játszik az EuroJackpoton. Most úgy tervezi, ha sikerül megütnie a főnyereményt, bérházakat építtetne. – Budapesten bérlakásra mindig van kereslet. Építenék pár házat, amelyeket bérházként üzemeltetnék. Ezzel generációkra biztosítanám a leszármazottaim megélhetését.

Lajos hozzátette, emellett rendszeresen támogatna gyerekkórházakat.

Vivien farmról, biogazdaságról álmodik – képünk illusztriáció

Vivien farmról álmodik

– Először is vennék egy farmot. Nagyon szeretem a kutyákat, úgyhogy biztosan lenne egy nagy agártenyészetem. És állatvédelmi alapítványokat segítenék. De érdekel a biogazdaság is, ennyi pénzből bele is vághatnék – sorolta terveit Vivien, aki tőlünk tudta meg, milyen álomnyereménnyel kecsegtet a héten az EuroJackpot. – Most nincs időm tovább álmodozni, sietek a lottózóba, meg kell játszanom néhány számot az EuroJackpoton – tette hozzá nevetve a 40 éves aerobikoktató.

András igazira cseréné matchboxait

– Oldtimer autókat gyűjtök, de egyelőre csak maketteket – árulta el a 38 éves autószerelő. – Ha megnyerném a 27 milliárdot, vennék egy óriási telket, építtetnék egy hatalmas klímás garázst és megtölteném igazi old timer autókkal – modta csillogó szemmel a fiatalember, aki esetleg vállalkozást is építene hobbijára. – Verbuválnék egy profi csapatot és autómatuzsálemeket újítanánk fel.

András is szeretne természetesen jótékonykodni, a családja mellett a hátrányos helyzetű gyerekek életesélyeinek javítását és a tehetséggondozást viseli a szívén.

Ha játszanak, akár valóra is válhat az álmuk. Az EuroJackpoton 1:95 millióhoz az esély a főnyereményre. A sorsolásokat péntekenként Finnországban, Helsinkiben tartják, magyarországi idő szerint 21 és 22 óra között.

András oldtimereket venne a nyereményből képünk illusztráció

Kapcsolódó Cikkek

  • Cooky: Hiszek a számmisztikában

    Cooky: Hiszek a számmisztikában

    Cooky hiszi, hogy egész életét végigkíséri a szerencse, ezért is olyan jókedvű és vidám személyiség. Hisz a számisztikában, a négyes a szerencseszáma.

  • Papír helyett eRecept

    Papír helyett eRecept

    2017. november 1-jétől működik az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT). Az egészségügyi intézmények ide töltik fel a betegek ellátása során keletkező összes dokumentumot.