EUR: 321,93 Ft
CHF: 281,13 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Nyíregyháza

Modern környezetben gyógyulhatnak a betegek

Több mint egy éve kezdte meg működését a Bujtosi Egészségcentrum a Continental Arénában. Létrejöttében komoly szerepet játszott, hogy a Nyíregyházi Sportcentrum feladatának érezte, hogy sportolóik orvosi ellátását, szűrővizsgálatait, rehabilitációját a helyszínen oldják meg. Ehhez az infrastrukturális és szakmai feltételeket dr. Szabó Gábor segítségével teremtették meg, majd kiterjesztették a szolgáltatásokat, amelyek ma már nem csak a sportolók számára érhetők el.

A sportcentrum fontos célja volt, hogy – bár magánegészségügyi szolgáltatásokról beszélünk – szolgáltatásaikat megfizethető áron vehessék igénybe a gyógyulni vágyók. Rendeléseik egy részét a gyermekgyógyászati szakrendelések adják, ahol gyermeknefrológiai, -gasztroenterológiai és -neurológiai, valamint gyermekultrahang- diagnosztikai szolgáltatások érhetők el. Már csecsemőkortól végeznek vérvételt és laborvizsgálatokat, akár érzéstelenítéssel is.


A gyermekek is jó kezekben vannak

Felnőttorvosi vizsgálatok: ortopédia, traumatológia, sportorvoslás, reumatológia. Ezenkívül lehetőség van teljes körű kardiológiai kivizsgálásra, gondozásra, illetve ultrahang-diagnosztika is elérhető. A rehabilitációs részleg a teljesség igénye nélkül gyógytornával, manuálterápiával, gyógymasszázzsal, nyirokkezeléssel, sportrehabilitációval foglalkozik, gyógytornászaik a jól ismert Vojta-, Schroth-, McKenzie-módszerekkel is dolgoznak. A széles eszközpark lehetőséget nyújt Bemer-, ultrahang- és elektroterápiás kezelésekre, továbbá számítógépes gerincvizsgálat, csontsűrűségmérés és testösszetétel-analízis is elérhető. A rendelési időről és a részletekről az egészségcentrum Facebook-oldalán, a [email protected] e-mail címen vagy a +36207784222-es telefonszámon érdeklődhetnek a jövendőbeli páciensek.

Modern diagnosztikai eszközökkel dolgoznak

Kapcsolódó Cikkek

 • Innovációs stúdiót alakított ki a LEGO a Nyíregyházi Egyetemen

  Innovációs stúdiót alakított ki a LEGO a Nyíregyházi Egyetemen

  “Csak úgy tudjuk kiszolgálni a Magyarországon működő vállalkozások folyamatosan változó munkaerőigényét, ha közben az oktatás is változik. Ebben mutat kitűnő példát a Nyíregyházi Egyetem (NYE) és a LEGO együttműködése” – mondta Pölöskei Gáborné, a Pénzügyminisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára szerdán a Nyíregyházi Egyetemen kialakított LEGO Education Innovation Studio átadásán.

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.