EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Nyíregyháza

Modern környezetben gyógyulhatnak a betegek

Több mint egy éve kezdte meg működését a Bujtosi Egészségcentrum a Continental Arénában. Létrejöttében komoly szerepet játszott, hogy a Nyíregyházi Sportcentrum feladatának érezte, hogy sportolóik orvosi ellátását, szűrővizsgálatait, rehabilitációját a helyszínen oldják meg. Ehhez az infrastrukturális és szakmai feltételeket dr. Szabó Gábor segítségével teremtették meg, majd kiterjesztették a szolgáltatásokat, amelyek ma már nem csak a sportolók számára érhetők el.

A sportcentrum fontos célja volt, hogy – bár magánegészségügyi szolgáltatásokról beszélünk – szolgáltatásaikat megfizethető áron vehessék igénybe a gyógyulni vágyók. Rendeléseik egy részét a gyermekgyógyászati szakrendelések adják, ahol gyermeknefrológiai, -gasztroenterológiai és -neurológiai, valamint gyermekultrahang- diagnosztikai szolgáltatások érhetők el. Már csecsemőkortól végeznek vérvételt és laborvizsgálatokat, akár érzéstelenítéssel is.


A gyermekek is jó kezekben vannak

Felnőttorvosi vizsgálatok: ortopédia, traumatológia, sportorvoslás, reumatológia. Ezenkívül lehetőség van teljes körű kardiológiai kivizsgálásra, gondozásra, illetve ultrahang-diagnosztika is elérhető. A rehabilitációs részleg a teljesség igénye nélkül gyógytornával, manuálterápiával, gyógymasszázzsal, nyirokkezeléssel, sportrehabilitációval foglalkozik, gyógytornászaik a jól ismert Vojta-, Schroth-, McKenzie-módszerekkel is dolgoznak. A széles eszközpark lehetőséget nyújt Bemer-, ultrahang- és elektroterápiás kezelésekre, továbbá számítógépes gerincvizsgálat, csontsűrűségmérés és testösszetétel-analízis is elérhető. A rendelési időről és a részletekről az egészségcentrum Facebook-oldalán, a [email protected] e-mail címen vagy a +36207784222-es telefonszámon érdeklődhetnek a jövendőbeli páciensek.

Modern diagnosztikai eszközökkel dolgoznak

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.