2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb XVII.kerület

Nagy családon segít a karácsonyfa

Rákosmente karácsonyfája folytatja szolgálatát. Advent idején a Fő téren állt ünnepi díszben, mostantól tűzifaként meleget ad. A hasábokra hasított fenyőt a múlt héten hordták ki egy négygyermekes rákoscsaba-újtelepi édesanyának − tájékoztatott Riz Levente polgármester közösségi oldalán.

Évente 116 kerületi családot támogatnak tűzifával a téli időszakban, a közterületről kivágott vagy viharkárokból keletkezett faanyag szociális támogatásként jut el a rászorulókhoz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.