EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Egyéb Hódmezővásárhely

Nagyon szeretik az új ebédlőt a diákok

Igényes, modern környezetben ehetnek a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium és Általános Iskola diákjai, egy kicsit sem hasonlít a megszokott menzák kinézetéhez.

Itt még az étvágy is jobb!

Az új étkezde szellősebb, tágasabb, kényelmesebb. Több mint ötszázan ebédelnek naponta a menzán, ezt lépcsőzetesen oldja meg az iskola. Emellett az ebédlő egy közösségi tér funkcióját is betölti, többféle rendezvény lebonyolítására ad lehetőséget. A falon lévő televízión az iskolai élet történéseiről készült képeket, videókat nézhetnek a diákok.


A sajtónyilvános bejárás alkalmával többen üzenetet is hagytak a diákoknak. Így például Hegedűs Zoltán alpolgármester és Balázs József tankerületi igazgató.

A tanulók azt mondták, nagyon tetszik nekik az új ebédlő, és az ételek is finomabbak, noha az itt dolgozók tájékoztatása szerint a menü nem változott. Tehát a környezet az étvágyukra is pozitív hatással van.

Vagy éppen Lázár János miniszter, országgyűlési képviselő.

A város egyik legdinamikusabban fejlődő iskolája a Németh László Gimnázium és Általános Iskola. Az öltözők most újulnak meg, illetve közel egymilliárd forintból hamarosan egy teljesen új épületszárny valósul meg, közel 2000 négyzetméteren. Itt helyet kap egy nagy közösségi tér, illetve szaktantermek is. Hamarosan már teljes egészében megújult intézménybe járhat a jelenleg több mint 1000 diák.

Több mint ötszázan ebédelnek naponta a menzán a Németh László Gimnázium, Általános Iskolában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.