EUR: 321,65 Ft
CHF: 281,93 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Hódmezővásárhely

Nagyon szeretik az új ebédlőt a diákok

Igényes, modern környezetben ehetnek a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium és Általános Iskola diákjai, egy kicsit sem hasonlít a megszokott menzák kinézetéhez.

Itt még az étvágy is jobb!

Az új étkezde szellősebb, tágasabb, kényelmesebb. Több mint ötszázan ebédelnek naponta a menzán, ezt lépcsőzetesen oldja meg az iskola. Emellett az ebédlő egy közösségi tér funkcióját is betölti, többféle rendezvény lebonyolítására ad lehetőséget. A falon lévő televízión az iskolai élet történéseiről készült képeket, videókat nézhetnek a diákok.


A sajtónyilvános bejárás alkalmával többen üzenetet is hagytak a diákoknak. Így például Hegedűs Zoltán alpolgármester és Balázs József tankerületi igazgató.

A tanulók azt mondták, nagyon tetszik nekik az új ebédlő, és az ételek is finomabbak, noha az itt dolgozók tájékoztatása szerint a menü nem változott. Tehát a környezet az étvágyukra is pozitív hatással van.

Vagy éppen Lázár János miniszter, országgyűlési képviselő.

A város egyik legdinamikusabban fejlődő iskolája a Németh László Gimnázium és Általános Iskola. Az öltözők most újulnak meg, illetve közel egymilliárd forintból hamarosan egy teljesen új épületszárny valósul meg, közel 2000 négyzetméteren. Itt helyet kap egy nagy közösségi tér, illetve szaktantermek is. Hamarosan már teljes egészében megújult intézménybe járhat a jelenleg több mint 1000 diák.

Több mint ötszázan ebédelnek naponta a menzán a Németh László Gimnázium, Általános Iskolában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.