EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,53 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Nagypapa lett Kóbor János

Kóbor János és felesége, Zsóka nagyon szerették volna tizenegy éves lányukat, Lénát egy kistestvérrel megajándékozni, ez azonban már nem adatott meg nekik. A babázásról mégsem kell lemondaniuk, hiszen Zsóka lányának, a harmincéves Titanillának a napokban kisbabája született. Kóbor felesége a Lokálnak elsőként mutatja meg az álomszép Elzát.

Nem is volt olyan rég, amikor kiderült, hogy az Omega frontemberének és huszonkét évvel fiatalabb feleségének kislánya születik. Most, tizenegy év elteltével azonban már a nagyszülői szerepbe is belekóstolhatnak, habár kislányuk inkább testvérként tekint a csöppségre.


– Léna nagyon várta már, hogy ne ő legyen a legkisebb a családban, és Elza érkezésével álma most valóra vált. Habár férjemmel, Meckyvel nagyon szerettük volna megajándékozni őt egy kistestvérrel, sajnos ez már nem jött össze. Most viszont, hogy a nagylányomnak kisbabája született, Léna tizenegy évesen nagynéni és nővér lett egy személyben. Mi, csajok együtt vonultunk hajnalban a kórházba, s  Titanilla pocakjából egyből a mi kezünkbe került a pici. Fantasztikus élmény volt a két lányom társaságában nézni, ahogy megszületik az unokám – mesélte boldogan a mindig csinos Zsóka, akinek egyfajta déjà vu érzése volt a kórházban.

– Titanilla ugyanannál a nőgyógyásznál, ugyanabban a kórteremben szült, mint én, kislányát ugyanaz az orvos vizsgálta meg először, mint az én kislányomat, és még azt is megbeszéltük, hogy ugyanazt a ruhát adjuk először Elzára, amit anno Lénácska is adtunk. Fantasztikus ez az egész, ennél jobb forgatókönyvet nem is írhattam volna. Ráadásul évfordulóra érkezett a pici, hiszen a lányom és a párja – aki a Vasas vízilabdacsapatának kiválósága– január 9-én jött össze, és Elza is január 9-én jött világra. Habár programozott császárral 8-ára volt kiírva, kikönyörögtük, hogy egy nappal később bújjon ki a pici, hiszen így olyan szép kerek a történet – magyarázta Kóbor felesége, aki Meckyvel együtt papíron nagyszülő lett, sokkal inkább úgy érzi magát, mint egy fiatal anyuka, és valljuk be: úgy is néz ki.


– Izgatottan vártuk, hogy érkezzen a családba egy kisbaba, akit szintén a sajátunkként szerethetünk. Persze most inkább csak a jó rész jut ki nekünk, nincsenek álmatlan éjszakáink, csupán annyi a dolgunk, hogy gyönyörködjünk a piciben. Alig várjuk viszont, hogy nagyobb legyen, együtt pancsoljunk a medencénkben, esetleg magunkkal vigyük vitorlázni a Balatonra úgy, ahogy Lénát is visszük minden évben. Aktív, fiatalos életet élünk, a férjem például nem is bírná elviselni, hogy nagypapinak szólítsák, ő annál sokkal hiúbb és macsóbb típus, mit is mondhatnék, egy vérbeli rocker – tette hozzá Zsóka, és ezt a tényt az Omega frontembere is megerősítette. – Nem igazán tudok ezzel a nagypapiszereppel azonosulni. Az apaságot sem kapkodtam el: a lányom születésekor már hatvanhárom éves voltam. Nagyon boldogok vagyunk, de tulajdonképpen nem változik semmi. Éljük tovább a kisgyermekes szülők életét, egy újabb picivel kiegészülve a családban – tette hozzá Kóbor, aki feleségével együtt nem tud betelni a kislány szépségével.

Az újszülött Elza
(fotó:Veronika Marques)

A Kóbor család

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.