EUR: 318,72 Ft
CHF: 281,19 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Szeged

Nem ijedtek meg a szegedi medvék

Élménydús medvelest szervezett a Szegedi Vadaspark. A népi hiedelem szerint ha február másodikán a medvék megijednek a saját árnyékuktól, és visszabújnak, még hosszú tél vár ránk. Amikor a gondozók felhúzták a nehéz vasajtót, két bundás fej jelent meg a nyílásban.

Pár pillanattal később viszont komótos léptekkel előcammogtak az álmos állatok. Nyugodtan ízlelgették a „terített asztal” számos csemegéjét, s közben egyre közelebb kerültek a várakozókhoz. A vidám esemény happy enddel végződött, hiszen nem bújtak vissza a „barlangjukba”, sőt egészen sokáig kint maradtak. Ennek alapján enyhe február és hamarosan igazi tavasz várható.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.