EUR: 322,84 Ft
CHF: 281,50 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Belföld

Nem került előzetesbe mercis Ricsi

Nem került előzetes letartóztatásba szombaton a Dózsa György úti halálos baleset okozásával gyanúsított M. Richárd, akit csütörtökön vettek újra őrizetbe, mert megszegte a házi őrizet szabályait. Erről a bíró a János kórházban döntött a hétvégén, mivel M. Richárd rosszul lett a tárgyalás előtt.

M. Richárdot, aki korábban a kecskeméti maffiaperben is gyanúsított volt, tavaly májusban két ember halálát okozó baleset után őrizetbe vették, de a Fővárosi Törvényszék a házi őrizet elrendelése mellett döntött.


A zsaruk most egy budai bevásárlóközpont éttermében csaptak le a „kigyúrt mercisre”, aki nem sokat foglalkozott a házi őrizettel, információk szerint „kiugrott egy ebédre”. Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék szóvivője a PestiSrácok.hu-t arról tájékoztatta, hogy M. Richárdot ötvenezer forint rendbírsággal sújtotta a bíróság, amely ugyanakkor fenntartotta a kényszerintézkedés korábbi fokozatát, mert nem tartotta indokoltnak a férfi letartóztatását. A döntés nem jogerős. M. Richárd egyébként halálos közúti baleset okozásáért és kábítószer birtoklásáért akár tíz évet is kaphat.

Kapcsolódó Cikkek