EUR: 319,46 Ft
CHF: 282,10 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Nyerő a kormány migránspolitikája

A Ténygyár és a ZRI Závecz Reaserch személyes megkérdezéssel végzett kutatása egyebek között arra kereste a választ, mit gondolnak a magyarok a legutóbbi két kormányzati ciklusról.

Arra a kérdésre, hogy „Mik voltak az elmúlt 8 év Fidesz-kormányainak azok a tettei, döntései, amelyek az Ön számára a legszimpatikusabbak voltak?”, a legnagyobb százalékban a migránspolitikát és a bevándorlás kérdését (24 százalék) mondták. Ha ehhez hozzáadjuk a kerítésépítést (6 százalék), még nagyobb a fölény (30 százalék). Második legkedvezőbb intézkedésként a csokot említették (13 százalék), míg harmadikként a rezsicsökkentést (12 százalék). A további sorrend: nyugdíjemelés (11 százalék), béremelés és minimálbér-emelés (9 százalék), családbarát politika (8 százalék).


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Epermester Pincészet – Kaland

  Epermester Pincészet – Kaland

  Kimagasló évjáratú tahitótfalui eperből és dánszentmiklósi cigánymeggyből készült félédes gyümölcsbor házasítás.

 • Magasan vezet a Fidesz

  Magasan vezet a Fidesz

  Nem igazán veheti fel a versenyt a Fidesszel szemben egyik párt sem, ugyanis a biztos szavazók 53%-a támogatja a kormánypártot – derült ki a Századvég januári elemzéséből.

 • Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Bár évek óta az az ellenzéki narratíva, hogy a magyar orvosok az egészségügyi rendszer áldatlan állapotai miatt vállalnak külföldön munkát, Jens Spahn német egészségügy miniszter rácáfolt: Németországban legalább ekkora problémát okoz az évtizedes jelenség, olyannyira, hogy a németek uniós szabályozást szorgalmaznak.

 • Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Ismét tömegesen távoztak a Jobbikból. A választások óta darabokra hulló pártot ezúttal Veszprém megyében hagyták el heten, akiknek a szemét szintén szúrja a Jobbik kebelbarátsága a baloldallal.