EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Belföld

Nyilvános Orbán Viktor vagyonnyilatkozata is

Nyilvánosak lettek a kormánytagok és közjogi méltóságok vagyonnyilatkozatai is. Orbán Viktor miniszterelnök anyagi helyzetében nem történt érdemi változás. Áder János köztársasági elnöknek 2017-ben az előző évhez képest nőttek a megtakarításai. Kövér László vagyona nem változott – írja az Origo.

A portál beszámolója szerint Orbán Viktor miniszterelnök megtakarítása 742 ezer forintról 993 ezer forintra nőtt. A családi házukra felvett hitelt tovább törlesztették, a tartozás így 4 783 328 forintra csökkent. A miniszterelnök anyagi helyzetében tehát lényegi változás nem történt.


Áder János köztársasági elnöknek 2017-ben az előző évhez képest nőttek a megtakarításai, amelyek kizárólag elnöki javadalmazásából származnak.

Az Origo részletes ismertetéséből kiderül az is, mennyi megtakarítása van Lázár Jánosnak és az is megtudható, miben változott Rogán Antal vagyonnyilatkozata.


Újból eljátszotta az MSZP a Molnár Gyulánál már bevált trükköt, miszerint Karácsony Gergelyt választották meg miniszterelnök-jelöltnek, aki nem képviselő, így most nem is vizsgálja senki a vagyonnyilatkozatát. Megdöbbentő vagyonnyilatkozatokat olvashattunk az ellenzéki pártok vezető politikusaitól – írja az Origo.

A Magyar Idők azt írja, valótlan tartalmú vagyonnyilatkozatot adott le az Országgyűlésnek Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök az okiratban nem tüntette fel azt a több mint 150 millió forintot, amely egy nevén lévő osztrák bankszámlán van elhelyezve.

Az Origo cikkéből azt is megtudhatjuk, mit vallott be vagyonnyilatkozatában Szél Bernadett, és mihez ragaszkodik nagyon az LMP-s Hadházy Ákos.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    A Szent Korona kalandos útjáról jelent meg kötet a Magyar Tudományos Akadémia kutatócsoportjának munkája nyomán – mondta Pálffy Géza történész, a kutatócsoport tagja az M1 aktuális csatornán szombaton.

  • Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től várhatóan december végéig nem járnak a vonatok Pécel és Aszód között a Budapest-Hatvan vasútvonal felújítása miatt. Az első ütemben május 12-ig tartó menetrendi változások között van, hogy InterCityk helyett a Keleti pályaudvar és Hatvan között pótlóbuszok járnak majd, a többi vonat helyett (eltérő szakaszokon) lesznek pótlóbuszok – közölte a MÁV pénteken az MTI-vel.