EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Külföld

Kéjes nyögések a nászinduló helyett

Komoly zavar támadt egy brazil pár esküvőjén, ahol egy darabig minden a terv szerint haladt, azonban egy kínos baki tönkretette a menyasszony bevonulását.

A megható pillanat hamar tovaszállt, amikor a hangfalból szóló szerelmes dalt hirtelen egy pár vad szexének buja nyögdécselése váltotta fel. Persze a násznép nem tudta mire vélni az éles váltást, érthető, hogy pillanatokon belül mindenki hangos nevetésben tört ki. Az csak később derült ki, hogy a fiatalok a netről töltötték le kedvenc dalukat, azonban elfelejtették leellenőrizni a muzsikát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Úttalan utakon

  A nap képe: Úttalan utakon

  A lengyel Jack Skopinski által tervezett elektromos “off-road” kerekesszék lehetővé teszi a fogyatékkal élők számára, hogy az egyeletlenebb, murvás útszakaszokat, dombokat is simán leküzdje.

 • Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Egy kínai nő igen morbid módon próbálta párja tudomására hozni, hogy szakít vele. Ahelyett, hogy kerek perec közölte volna, hogy vége kapcsolatuknak, inkább megrendezte saját halálát.

 • Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Lövöldözés történt hétfő délelőtt a hollandiai Utrecht városában egy villamoson, amely következtében három ember életét vesztette, többen pedig megsebesültek.