2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Nyolcmilliót költenek babavárásra a luxusfeleségek

Több mint nyolcmillió forint – ennyit költ összesen születendő gyermekére a két luxusfeleség, Vasvári Vivien és Smaltig Dalma. A két dúsgazdag kismama „csatájából” Vivien került ki győztesen, aki 1,6 millióval többet áldoz a babavárásra. Van itt minden, az elektromos kisautótól az ezüstfésűn át a kristályokkal kirakott cumiig. 

A Feleségek luxuskivitelben két szereplőjében, Vivienben és Dalmában rengeteg a közös vonás: mindketten lányos anyukák, most fiút várnak, saját babaruhabizniszükben dolgoznak, ráadásul dúskálnak a pénzben, és másodszor rutinosabban vágnak bele a babatervezésbe. A luxusfeleségek a Lokálnak tételesen felsorolták, mire mennyit szánnak. Vivien fejben már a babaszobát is berendezte:


Vivi úgy döntött kristályokból kirakott maci lesz kisfia ágyán

– Ma már nem veszek meg az utamba kerülő minden babaruhát, az alkalmi darabokat pedig magam tervezem. Egy limitált kiadású, 800 ezres babakocsit veszünk majd, fekete alapon fehér angyalszárnyak vannak rajta. Biztosan nem fogok összefutni hasonlóval. A bútort ugyan még nem vettem meg, de kinéztem egy másfél millió forintos összeállítást: szekrény, pelenkázó és egy baldachinos kiságy, amelyen Swarovski-kristályból kirakott maci lesz. Az ágynemű pedig pihe-puha, de a külső felére szintén kristályokat vasaltatok. Ez is újabb százezer, de megéri – mondta Vivi, aki már most felkészül a hozzátáplálás időszakára. – Fontos, hogy a „kis Fecsónak” (Fecsónak hívják Vivi párját – a szerk.) is külön ezüst evőeszközkészlete legyen, mert ez antibakteriális. Körülbelül 250 ezer forintba kerül, a fésű, amely szintén ezüstből lesz, pedig 60 ezer – sorolta tovább a tételeket a kismama, aki magánkórházban hozza világra kisfiát. – Kétmillió forintra rúgnak a kórházi költségek egészen a szülésig, amit már alig várok. Nekem három évvel ezelőtt Ariana születése is fantasztikus élmény volt, szeretném, ha április végén a kisfiamnál is ugyanígy történne minden, és ha Fecsó is velem lenne. Korábban azt mondtam, hogy szeretnék jakuzzizni a szülőszobában, de sajnos nem találtam olyan kórházat Magyarországon, ahol ilyen van. Ezért be kell érnem nélküle.

Dalma kristályberakásos cumit vesz fiának

Smaltig Dalma éppen egy hónappal később fog szülni, mint Vivi. Neki is fontosak az elegáns holmik, ő azonban kicsivel kevesebbet költ, mint barátnője. – A korábbi babakocsink lila volt, ugyanis biztos voltam benne, hogy akárhány gyerekem lesz, mind lány lesz, hát nem jött be – nevetett a kismama. – Egy közel 300 ezres kocsit néztünk ki. Nagyon könnyű, praktikus és fiús, fekete. A bútor ára, azt gondolom, hogy a jó minőségűek átlaga, 600 ezer forint. Számomra inkább az a fontos, hogy a kisfiam magyar bio- és vegán ételeket egyen majd, a testápolója és a popsikréme is bio lesz, így arra biztosan elmegy havi 50 ezer forint. Nem mindegy azonban az ágynemű, annak biopamutszálasnak kell lennie, a kicsik bőre ugyanis érzékeny. Egy dologban azonban én is elrugaszkodom – mondta nevetve –, kinéztem egy csodaszép, Swarovski-kristályokkal kirakott cumit a fiamnak, amely 50 ezer forintba kerül – lelkendezett Dalma, aki ugyanott hozza világra kisfiát, mint Vivi. – Nekem is kétmillió forintra jön ki a kilenc hónap. Amellett, hogy a családom velem legyen szülés közben, egyetlen kívánságom volt, mégpedig egy gyümölcskosár.


A két luxusfeleség már abban is megegyezett, hogy ugyanolyan elektromos kisautót vesznek fiaiknak, amelyekkel később akár versenyezhetnek is.

Bárhogy számolunk, ezt a „csatát” luxus Vivi nyerte, aki a Swarovski-kristályokkal kirakott babaágy és a hasonló ágynemű ötletével igencsak elhúzott. Vivi összesen 4 millió 860 ezer forintnak megfelelő összeggel számol a babavárás végéig. Luxus Dalma sincs nagyon lemaradva, ő a kristállyal kirakott cumival húzott bele, így összesen 3 millió 214 ezer forinttal számol. Ketten együtt pedig 8 millió 74 ezer forintot költenek el. A várandósságukat végigkövethetjük majd a VIASAT3-on, mert hamarosan érkezik a Feleségek luxuskivitelben következő évada.

Ketten együtt 8 millió 74 ezer forintot költenek el

Vasvári Vivi:
Babakocsi: 800 ezer
– Fekete alapon fehér angyalszárnyas minta
Bababútor: 1,5 millió
– Baldachinos kiságy Swarovski-kristályból kirakott macival
Babakelengye: 410 ezer
– Ezüst evőeszközkészlet – 250 ezer forint
– Ezüstfésű – 60 ezer forint
– Swarovski-kristályokkal vasalt ágynemű – 100 ezer forint
Elektromos kisautó: 150 ezer forint
Szülés: 2 millió forint (mínusz jakuzzi)
Összesen: 4 millió 860 ezer forint

Smaltig Dalma:
Babakocsi: 300 ezer forint
Bababútor: 600 ezer forint
Babakelengye: 160 ezer forint
– Bio- és vegán ételek, biotestápoló és popsikrém havi 50 ezer forint
– Biopamutszálas huzatú ágynemű – 60 ezer forint
– Swarovski-kristályokkal kirakott cumi – 50 ezer forint
Elektromos kisautó: 150 ezer forint
Szülés: 2 millió 4 ezer forint (plusz gyümölcskosár)
Összesen: 3 millió 214 ezer forint

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.