2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Nyomoznak a rendőrbaleset ügyében

Két rendőrautó ütközött össze a Fóti út és a Leiningen Károly utca kereszteződésében valamivel éjfél előtt – írja a police.hu. A szerencsétlenség következtében egy rendőr a helyszínen életét vesztette, további három pedig megsérült. A 24.hu értesülései szerint a XV. kerületi járőröknek zöld lámpája volt, IV. kerületi kollégáiknak viszont piros, ám utóbbi jármű vezetője kihajtott, így ütközhettek össze. Az elhunyt egyenruhás kizuhant az autóból, mindössze 22 éves volt.

A Központi Nyomozó Főügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt nyomoz az ügyben. Nem ez az első rendőrbaleset a közelmúltból. Tavaly novemberben a VIII. kerületben egy rendőrautó és két személygépkocsi ütközött össze. Abban a balesetben öten sérültek meg, közülük hárman rendőrök voltak.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Demetervin Pincészet – Délceg

  Demetervin Pincészet – Délceg

  A 2017-es évjáratú Délceg nevű furmint és hárslevelű házasítású bora nyerte el “Debrecen Város Fehér Bora 2019” címet.

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.