2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Belföld

Nyomoznak a rendőrbaleset ügyében

Két rendőrautó ütközött össze a Fóti út és a Leiningen Károly utca kereszteződésében valamivel éjfél előtt – írja a police.hu. A szerencsétlenség következtében egy rendőr a helyszínen életét vesztette, további három pedig megsérült. A 24.hu értesülései szerint a XV. kerületi járőröknek zöld lámpája volt, IV. kerületi kollégáiknak viszont piros, ám utóbbi jármű vezetője kihajtott, így ütközhettek össze. Az elhunyt egyenruhás kizuhant az autóból, mindössze 22 éves volt.

A Központi Nyomozó Főügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt nyomoz az ügyben. Nem ez az első rendőrbaleset a közelmúltból. Tavaly novemberben a VIII. kerületben egy rendőrautó és két személygépkocsi ütközött össze. Abban a balesetben öten sérültek meg, közülük hárman rendőrök voltak.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt

  A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt

  A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján a budapesti Széna téri ’56-os emlékműnél tartott megemlékezésen.

 • Új műsorok indulnak az M5 csatornán októberben

  Új műsorok indulnak az M5 csatornán októberben

  Az Operaház felújításával, aktuális közéleti kérdésekkel és tudományos eredményekkel foglalkozó új műsorok indulnak az M5 kulturális csatornán októberben – mondta el Siklósi Beatrix csatornaigazgató az MTI-nek.

 • Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt

  Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt

  Katonai tiszteletadással, Áder János köztársasági elnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 62.