2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Extra

Ő a Nemzet Szépe szerelme

Elrabolták Kis Gabriella szívét. A 22 éves szépségkirálynő tavaly november elején ismerkedett meg Ádámmal, akivel gyakorlatilag azóta elválaszthatatlanok egymástól.

A Nemzet Szépe szépségverseny második győztese hosszú ideje szingli volt már, és teljesen váratlanul esett szerelembe.


Kis Gabriellát nyáron követte be az Instagramon jelenlegi párja, aki rögtön szimpatikussá vált neki, hiszen azon túl, hogy helyes, hozzá hasonlóan az egészségügyben képzeli el a jövőjét. Kölcsönösen be is kedvelték egymás posztjait, de egy szót sem váltottak, mígnem egy átlagos munkanapon összefutottak a szegedi klinikán, ahol Gabi ápolóként dolgozik.

„Jöttem ki az egyik kórteremből, ő pedig ott állt velem szemben. Teljesen véletlen az egész, mert egyetemi hallgatóként épp aznap volt gyakorlaton nálunk, amikor nappalos voltam, pedig az esetek többségében éjszakai műszakban szoktam lenni. Mindketten másként éltük meg a nagy találkozást: elmondása szerint egy EKG-gépet toltam ki az ajtón, én pedig csak arra emlékszem, hogy vért venni indultam, és nagyon zavarba jöttem” – mesélte a Nemzet Szépe királynője.


Ádám még aznap bejelölte ismerősnek Gabit a Facebookon, majd néhány nap múlva rá is írt és beszélgetni kezdtek. A fiú javasolta, hogy találkozzanak, mert nem kedveli az online ismerkedést, ezért egy héttel később Gabi ellátogatott egy konferenciára, amit Ádám tartott.

„Az előadás végén összefutottunk, aztán elkísért a munkahelyemre. Néhány nappal később már együtt ebédeltünk, közös programokat szerveztünk, jobban megismertük egymást, és megtaláltuk a közös hangot. Azóta egy párt alkotunk és boldogok vagyunk” – fogalmazott Kis Gabriella.

A Nemzet Szépe szépségversenyt 2018-ban immár harmadik alkalommal rendezik meg, a szervezők pedig már várják a lányok jelentkezését.

Jelentkezés!

2018-ban is meghirdették a Nemzet Szépe szépségversenyt, ahol a standard nemzetközi elvárások mellett más szempontokat is figyelembe vesznek a királynő kiválasztásában. Az előző évekhez hasonlóan idén is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a versenyzők olyan tudással, ismeretekkel és önérzettel rendelkezzenek, amelyek szorosan kötődnek nemzetiségünkhöz. A cél egy olyan királynő megkoronázása, aki példaként szolgál a fiatal generáció, a társadalom és az egész nemzet számára.

A versenyre a 21 és 27 éves kor között bárki jelentkezhet, de plasztikai beavatkozás és tetoválás nem engedélyezett a potenciális királynők körében. A jelentkezők fontos személyiségjegyei közé kell tartoznia az empátiának, a segítőkészségnek, a magabiztosságnak, a nemzeti öntudatnak és a kisugárzásnak is. Kizáró ok továbbá, ha valakiről pornográf jellegű anyag készült korábban, házas, gyermeke van, vagy káros szenvedélyben szenved.

A versenyzők az előválogatón fürdőruhában is megmutatkoznak a szakmai zsűri előtt, de a verseny döntőjében ez a szám elmarad a rendezvény eleganciáját megóvva. Az előválogatókról összesen 12 lány jut tovább, akik egy hetes felkészítő táborban vesznek majd részt később, ahol megpróbálják leszűrni a lányok valódi énjét, kompetenciáit és felkészítik őket a gálaestre.

Kapcsolódó Cikkek