2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Hódmezővásárhely

Olcsóbb, gyorsabb és egyszerűbb lett az ügyintézés

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal megújult épületét. A bővítés keretében az eddig 16 munkaállomásból álló kormányablak január 1-jétől 24 ablakkal működik, valamint adóhatósági ügyfélszolgálattal bővült a szolgáltatások köre.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal megújult épületét.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal közel 350 millió forint hazai költségvetési forrás felhasználásával több mint 800 négyzetméteres új irodaépület megépítésével bővítette Hódmezővásárhelyen az Ady Endre u. 14. szám alatti épületét.


A kormány célja az volt, hogy minden járási hivatali központban az adóügyeket és a közigazgatásban érintett ügyeket egy helyen lehessen intézni.

A teljeskörűen a kormányablakba integrált nemzeti adó- és vámhivatali ügyfélszolgálat a meglévők mellett további 5 munkaállomás kialakítását igényelte. A NAV-ablak január 3. óta fogadja ügyfeleit az új helyszínen.

A kibővült hódmezővásárhelyi Járási hivatal az Ady Endre utca 14. szám alatt.

Az állampolgárok jobb kiszolgálása érdekében ideköltözött a foglalkoztatási osztály, valamint a földhivatali osztály ügyfélszolgálata is. Így az épület földszintjén található kormányablakban már 29 munkaállomáson dolgoznak, és az eddig megszokott okmányirodai és családtámogatási ügyek mellett földhivatali és foglalkoztatási ügyekben is itt várják az ügyfeleket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.