EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Extra

Ördög Nóra: Felelősséggel nem vállalnék még egy babát

Ördög Nóra élete nem is lehetne kerekebb: két gyönyörű gyereke van, szerető férje, és karrierje csúcsán eldöntötte, hogy még többet szeretne magából megmutatni. Éppen ezért úgy érzi, hogy bár egy harmadik baba érkezése csodálatos lenne a család életében, mégis félne újra belevágni. 

Fotó: Cser Dániel

Ördög Nóra és családja kalandos utazásait már hónapok óta nyomon követhetik a rajongók, hiszen csaknem minden pillanatot megörökítve, egy videóblogban osztják meg élményeiket, így a TV2 műsorvezetőjének magánéletébe is beleshetnek a kíváncsiskodók. Nóri azt mondja, kezdetben csak kísérlet volt az Ázsiában forgatott sorozat, de a sikerre való tekintettel férjével a folytatás mellett döntöttek. Ehhez azonban néhány szabályt le kellett fektetni. – Az a hivatásom, hogy szórakoztató műsorokat készítek az embereknek. A vlog is ilyen, csak nem a tévében lehet követni, hanem az interneten. Több mint 15 éve dolgozom műsorvezetőként, és úgy gondolom, a szakmai épülésem mellett ez az, amiben fejlődni lehet, hogy igyekszem mélyebb kapcsolatot kialakítani a közönséggel. Valahol azonban meg kellett húzni a határt, ezért gondoltunk arra, hogy az utazásainkat rögzítjük – mesélte a belVita Jó Reggelt sajtótájékoztatóján Nóra, aki egyelőre nem félti gyermekeit, Micit és Vencit attól, hogy szereplésük negatívan érintené a kicsiket.


– Szerintem naiv dolog azt gondolni, hogy azzal védem meg a gyerekeket, hogy rejtegetem őket, úgyis mindenki tudja, hogy kiknek a gyerekei. Mi inkább azt az utat választottuk, hogy megpróbáljuk felkészíteni őket ennek a kezelésére. Igyekszünk minden helyzetet, minden akadályt a lehető legtermészetesebben venni. Ettől függetlenül soha nem erőltetném, hogy Mici vagy Venci szerepeljen a vlogban. Venci olykor most is megkér, hogy „anya, most ne fényképezz”, amit tiszteletben tartok – magyarázta Nóri. A műsorvezető abba is beavatta a Lokált, hogy a vlogban mindig cserfes, csacsogó Mici sokkal visszahúzódóbb, mint azt bárki gondolná. – Mici sokkal szégyenlősebb, mint a videók alapján tűnik, ugyanis ő ott egyáltalán nem szerepel, nincs közönség, természetesen viselkedik. Ő az első, aki a szoknyám mögé bújik idegenek között, lassabban oldódik fel, mint Venci, aki ugyan szűkszavú, de bátrabb, jön-megy, kérdez és könnyen teremt kapcsolatot – mesélte mosolyogva a műsorvezető.

Ördög Nóra fotó: TV2

Nóra azt is elárulta, úgy érzi, az életük nem is lehetne kerekebb: két gyermekük van férjével, akivel nagyon harmonikus a kapcsolata. Éppen ezért félne attól, hogy a sorsot egy harmadik baba vállalásával kísértse. – Egyelőre nem tervezünk harmadik babát, bár a közhely szerint soha ne mondd, hogy soha – nevetett. – Mici nehezen jött és sokat küzdöttünk, hogy Palkóval gyermekünk lehessen. Tudom, hogy mit éltünk át, félnék még egyszer belevágni és nagyon nehezen viselném a kudarcot. Most minden kerek, nagyon jól alakult az életünk, hiszen ilyen kis korkülönbséggel két egészséges gyerekünk van, ráadásul lány és fiú, nem akarnám kisérteni a sorsot. Néha ezzel a kis családdal is komoly fejtörést okoz a feladatok összeegyeztetése, felelősséggel nem vállalnék még egy babát – mesélte Nóri, akinek reggele mindennap a gyerekek ébresztésével indul, majd miután elvitte őket az óvodába, férjének ágyba viszi a kávét. – Zavarban vagyok, ha álompárként emlegetnek minket, de tény, teszünk azért, hogy ez így legyen. Persze ha tudok, könnyítek a helyzetemen és egészséges kekszekkel indítom a napot, most pedig az új kampánnyal, amiben egy szerettünk reggelét szépíthetjük meg, lehet, hogy Palkónak fogok meglepetést okozni – mondta mosolyogva.


 

Kapcsolódó Cikkek