2018. február 21., szerda
Eleonóra

Külföld

Óriás vaddisznó ijesztgeti az iskolásokat

Gigantikus vaddisznó ijeszgeti az iskolásokat Hongkongban. Sokan a szörny levadászását sürgetik, de akad olyan is, aki szerint az éhes Pigzillának is joga van az élethez.

Óriás méretű vaddisznó garázdálkodik egy hongkongi iskola közelében. A hatalmas, több mázsás kanról videofelvétel is készült, amint udvartartása kíséretében a hátsó lábaira állva próbál a szemetes edény tartalmához férkőzni. A felvételen jól látszik, hogy a sajtó által Pigzillára keresztelt jószág minimum kétszer, háromszor nagyobb a nőstényeknél.


Az éhes disznóról készült felvételt eddig majd ötezren osztották meg, és 30 ezren nézték meg, és egyre többen aggódnak a közeli iskola miatt, hiszen a felbátorodott konda disznói veszélyeztethetik a tanulók biztonságát. A témához több, mint két és félezren szóltak hozzá, sokan az óriás kilövését sürgetik, de népes azoknak a tábiora is, akik szerint nem kellene bántani. Wong Cho Ching szerint Pigzilla csak éhes, és a vaddisznónak joga van szabadon élni és szemetet enni. A Budapest területének mindössze kétszeresét kitevő városállamban, Hongkongban azonban majd hét és fél milliónyian élnek, így előbb, utóbb elkerülhetetlen lesz az emberek és a vaddisznó találkozása.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mogyoróallergiások figyelem! Itt a megoldás

    Mogyoróallergiások figyelem! Itt a megoldás

    Sikerült megelőzni a mogyoróallergiás reakciókat egy nagy létszámú kutatás során, amelyben a beteg gyerekek napi egy mogyoróliszt-kapszulát szedtek fél éven át, hogy kialakuljon bennük a tolerancia.

  • Felújítják és bővítik a dunakeszi szakrendelőt

    Felújítják és bővítik a dunakeszi szakrendelőt

    Soha nem volt ilyen nagy és összehangolt egészségügyi fejlesztés Budapesten és térségében, ennek részeként újul meg a dunakeszi szakrendelő kétmilliárd forintból – mondta el az intézményben tartott szerdai sajtótájékoztatón az emberi erőforrások minisztere.