EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Külföld

Örökbe fogadták a kismalacot majd megették

A lehető legkegyetlenebb sorsra jutott egy Kanadában élő vietnámi csüngőhasú kismalac. Teljesen abszurd tettre vetemedtek gazdái, ugyanis miután örökbe fogadták a kisállatot nem sokkal később levágták és megették.

Óriási felháborodást keltett az állatvédők körében a történet, hiszen Molly a csüngőhasú vietnámi malac alig töltött el egy hónapot befogadói között máris halálhírétől hangos a kanadai sajtó. A hír azután kezdett terjedni hogy az elkészítéséről készült képek felkerültek az internetre.


Molly-t az SPCA nevű kanadai állatvédelmi szervezet vette magához, akit következő év januárjában sikerült örökbe adni egy farmon élő párnak. A gazdiknak hivatalosan is alá kellett írni egy megállapodást, amiben kifejtik, hogy semmiféleképpen nem vághatják le vagy ehetik meg a malacot, kizárólag házi kedvenc céljából tarthatják otthon.

A kismalacot február 16-án ölte meg az őt örökbe fogadó férfi. A Snapchaten kezdtek terjedni képek és videók a kismalac ételként való elkészítéséről.


Az SPCA szervezet ezek után kezdett nyomozni Mollyval kapcsolatban amikor kiderült, hogy nincs rá mód hogy a kis vietnámi malac gazdáját felelősségre vonják. A rendőrség szerint ugyanis nem történt állatkínzás a kismalac kegyesen halt meg, így nem tudtak mit tenni – olvasható a Daily Mail-en.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkeink:

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Úttalan utakon

  A nap képe: Úttalan utakon

  A lengyel Jack Skopinski által tervezett elektromos “off-road” kerekesszék lehetővé teszi a fogyatékkal élők számára, hogy az egyeletlenebb, murvás útszakaszokat, dombokat is simán leküzdje.

 • Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Egy kínai nő igen morbid módon próbálta párja tudomására hozni, hogy szakít vele. Ahelyett, hogy kerek perec közölte volna, hogy vége kapcsolatuknak, inkább megrendezte saját halálát.

 • Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Lövöldözés történt hétfő délelőtt a hollandiai Utrecht városában egy villamoson, amely következtében három ember életét vesztette, többen pedig megsebesültek.