EUR: 321,36 Ft
CHF: 284,67 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Oszter Sándor különleges klubhoz tartozhatott

Kedden folytatódott Oszter Sándor tárgyalása, a színészt befolyással való üzérkedéssel vádolják. A lassan másfél éve tartó tárgyalássorozat a végéhez közeledik, hiszen a bíróság már a védőbeszédeket hallgatja meg. Kedden elhangzott egy, az ügyészség szerint a színészt is érintő különleges társaságnak a neve: a büntethetetlenek klubja. Az elsőrendű vádlott ugyanis állítólag többször így hivatkozott telefonbeszélgetéseiben azokra, akik korábbi tervében – miszerint kimosdatják adócsalási ügyéből – segédkeztek neki. A vád szerint közéjük tartozott Oszter is. Mint ismert, korábban az ügyész az összes vádlottra letöltendő börtönbüntetést kért, Oszterre 4 év 3 hónapnál kevesebbet. A tárgyalássorozat márciusban folytatódik.

 

Fotó: Cser Dániel

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.