EUR: 319,62 Ft
CHF: 277,03 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Otthon szülésre készül Katalin hercegné

Katalin hercegné Credit: Profimedia, Wenn

Nagy dologra szánta el magát Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné: otthon szeretné megszülni a harmadik gyermekét. Katalinnak áprilisig még van pár hónapja arra, hogy felkészüljön, ehhez pedig minden segítséget megkap a férjétől, aki egy külön szobát rendeztetne be erre, illetve orvosokat is szerződtetne. A királyi családnak állítólag nem tetszik az ötlet, mert nem akarják, hogy a következő trónörökös bármiféle veszélynek legyen kitéve, amiért a palota falain belül látja meg a napvilágot az ellenőrzött, kórházi körülmények helyett. Katalinnak közben szépen gömbölyödik a hasa, legutóbb egy rendezvényen fotózták, ahol pezsgőspohárból ivott vizet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.