2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Pártos Csilla fiával az utcára kerülhet

Pártos Csilla hetek óta attól retteg, hogy mikor kapcsolják ki otthonában a gázt. A Bors szerint Pécsi Ildikó exmenye azért nem tudja kifizetni a gázszámlákat, mert azok az anyósa nevén vannak. Csilla és fia, Csaba otthonának tulajdonosa Pécsi Ildikó, akire még fia íratta az ingatlant. – Furcsa, hogy nincs bennük könyörülethiszen ilyen helyzetekben a vérrokonok hajlanak a megállapodásra. Főleg, ha egyértelmű, hogy a válásra nem az ügyfelem hibájából került sor. Szerintem nem sok nagymama tenné utcára az unokáját – nyilatkozta Pártos ügyvédje, Gerencsér András.

 

Fotó: Mészáros Diána

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.