2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Pártos Csilla fiával az utcára kerülhet

Pártos Csilla hetek óta attól retteg, hogy mikor kapcsolják ki otthonában a gázt. A Bors szerint Pécsi Ildikó exmenye azért nem tudja kifizetni a gázszámlákat, mert azok az anyósa nevén vannak. Csilla és fia, Csaba otthonának tulajdonosa Pécsi Ildikó, akire még fia íratta az ingatlant. – Furcsa, hogy nincs bennük könyörülethiszen ilyen helyzetekben a vérrokonok hajlanak a megállapodásra. Főleg, ha egyértelmű, hogy a válásra nem az ügyfelem hibájából került sor. Szerintem nem sok nagymama tenné utcára az unokáját – nyilatkozta Pártos ügyvédje, Gerencsér András.

 

Fotó: Mészáros Diána

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.