EUR: 312,97 Ft
CHF: 275,82 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Extra

Pin­tér Tibor Jimmy özvegyéről: Nem baj, ha Edit megsértődött

Tovább gyűrűzik a botrány a Zámbó Jimmyről készült musical miatt.

Mint arról beszámoltunk, vegyes érzelmeket váltott ki a Zámbó családban a Pintér Tibor nevéhez fűződő Jimmy musical, ami a hétvégén került bemutatásra. A premierről az elhunyt énekes özvegye az előadás közben távozott, láthatóan feldúlva.


Pintér azt állítja: mindenki jobban járt azzal, hogy a darabba nem írta bele teljes valóságában mindazt, ahogyan Zámbó Jimmy élt – írja a Ripost.hu.

A lap megkereste Pintér Tibort, akit arról kérdeztek, mit szól Edit asszony kritikájához.

Akinek ez a darab azt üzeni, hogy Jimmy alkoholista volt, és csak nőzött, az elég butus – mondta a Ripost.hu-nak Pintér Tibor.

“Nem baj, ha  Edit megsértődött, csak mert róla róla kevesebbet szólt a fáma. De mit írhattam volna többet róla? Nem értem, hogy mi a problémája, hiszen ha valóban Jimmy életét írtam volna le, ennél sokkal keményebben kellett volna ábrázolnom őt, amit nem szerettem volna” – tette hozzá.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.

 • Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Napokon belül megváltozik a homeopátiás szerek kiváltása. Ezek vásárlásakor most már kötelező egy tájékoztatót is adni, amelyen figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a szerek hatásossága általánosan nem igazolt.

 • Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Nem is lehetne boldogabb a 83 éves Törőcsik Mari, aki átvehette a Kossuth Nagydíjat. A színésznő megkönnyezte, hogy újra ilyen fontos elismerésben részesült, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adott át.