EUR: 321,62 Ft
CHF: 281,85 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Extra

Pin­tér Tibor Jimmy özvegyéről: Nem baj, ha Edit megsértődött

Tovább gyűrűzik a botrány a Zámbó Jimmyről készült musical miatt.

Mint arról beszámoltunk, vegyes érzelmeket váltott ki a Zámbó családban a Pintér Tibor nevéhez fűződő Jimmy musical, ami a hétvégén került bemutatásra. A premierről az elhunyt énekes özvegye az előadás közben távozott, láthatóan feldúlva.


Pintér azt állítja: mindenki jobban járt azzal, hogy a darabba nem írta bele teljes valóságában mindazt, ahogyan Zámbó Jimmy élt – írja a Ripost.hu.

A lap megkereste Pintér Tibort, akit arról kérdeztek, mit szól Edit asszony kritikájához.

Akinek ez a darab azt üzeni, hogy Jimmy alkoholista volt, és csak nőzött, az elég butus – mondta a Ripost.hu-nak Pintér Tibor.

“Nem baj, ha  Edit megsértődött, csak mert róla róla kevesebbet szólt a fáma. De mit írhattam volna többet róla? Nem értem, hogy mi a problémája, hiszen ha valóban Jimmy életét írtam volna le, ennél sokkal keményebben kellett volna ábrázolnom őt, amit nem szerettem volna” – tette hozzá.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után a nyáron szakított. Míg a csinos műsorvezető legfrissebb fotóin csakúgy ragyog, addig a rádiósnak már nehezebben megy a továbblépés.

  • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.