EUR: 318,28 Ft
CHF: 273,20 Ft
2018. május 23., szerda
Dezső

Sport

Pintér egymillióra büntette játékosát, mert az tévét nézett

Nem akármilyen hírt közölt a horvát sportske.jutarnji.hr című portál, amelynek középpontjában a Puskás Akadémia és Pintér Attila áll. A lap szerint a klub vezetőedzője keményen megbüntette a horvát Antonio Perosevicet a spanyolországi edzőtáborban. A csatár bűne az volt, hogy képes volt egy edzés után volt csapattársaival – az Eszék csapata is Marbellában készül – megnézni a Horvátország–Franciaország kézilabda Eb-mérkőzést. A lap idézi, hogy a magyar klub játékosainak ilyesmihez engedélyt kell kérniük Pintér Attilától. Perosevic ezt nem tette meg, így ez az „igen komoly” fegyelmezetlenség 4000 eurójába (több mint 1 millió forint) került.


MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna kisfia társaságában készül a budapesti birkózó-világbajnokságra. A Vasas kiválósága egy év után tért vissza a birkózószőnyegre, és mindössze három és fél hónappal fia, Olivér születése után magyar bajnoki címet szerzett a 62 kilósok között.

 • Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózóknak tett szívességeket három futballista. Az Olasz Labdarúgó-szövetség nyomozati adatokra hivatkozva azt közölte, hogy a világbajnok Pepe Reina, Paolo Cannavaro és Salvatore Aronica kapcsolatban állt a nápolyi bűnszervezet, a camorra néhány tagjával.

 • Pogba Mekkába zarándokolt

  Pogba Mekkába zarándokolt

  Mekkába zarándokolt Paul Pogba. A világ legdrágább futballistája tavaly már járt a muszlimok szent helyén, és Allahnak is megköszönte, hogy a Manchester Unitedben játszhat.

 • Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Újabb sikeres hétvégén van túl Keszthelyi Vivien, aki egyedüli magyarként, s egyben a világ legfiatalabb GT-kategóriás női autóversenyzőjeként ezúttal a németországi Lausitzringen gyarapította értékes pontjait két, a beállítási nehézségek miatt erőn felül megszerzett negyedik helyezésével.