2018. augusztus 15., szerda
Mária

Sport

Pintér egymillióra büntette játékosát, mert az tévét nézett

Nem akármilyen hírt közölt a horvát sportske.jutarnji.hr című portál, amelynek középpontjában a Puskás Akadémia és Pintér Attila áll. A lap szerint a klub vezetőedzője keményen megbüntette a horvát Antonio Perosevicet a spanyolországi edzőtáborban. A csatár bűne az volt, hogy képes volt egy edzés után volt csapattársaival – az Eszék csapata is Marbellában készül – megnézni a Horvátország–Franciaország kézilabda Eb-mérkőzést. A lap idézi, hogy a magyar klub játékosainak ilyesmihez engedélyt kell kérniük Pintér Attilától. Perosevic ezt nem tette meg, így ez az „igen komoly” fegyelmezetlenség 4000 eurójába (több mint 1 millió forint) került.


MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Bárban balhézott az NBA sztárja

  Bárban balhézott az NBA sztárja

  James Harden, a Houston Rockets kosaras sztárja után nyomoz a rendőrség, mivel a játékos és társasága érintett volt egy éjszakai bárban történt incidensben.

 • Madridi derbi a Szuperkupáért

  Madridi derbi a Szuperkupáért

  Madridi rangadó Tallinnban: ma este az észt fővárosban mérkőzik az európai Szuperkupáért a Bajnokok Ligája-győztes Real és az Európa Liga-első Atlético.

 • De Bruyne szakácsa a City-sikerek titka?

  De Bruyne szakácsa a City-sikerek titka?

  Jonny Marsh remek, két Michelin-csillagos éttermét hagyta ott a Manchester City kedvéért. A koppenhágai Noma elkényeztetett ízlésű vendégei helyett Kevin De Bruyne-re vagy éppen Ilkay Gündoganra és társaira főz.