EUR: 325,66 Ft
CHF: 299,36 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Privát üzenetei nyilvánosságra hozásával próbál mosakodni a nőverő Juhász

Privát üzeneteit és telefonjának tartalmát tette közszemlére a magyarázkodásba kezdő Juhász Péter, aki ezzel próbálja bizonyítani, hogy mégsem bántalmazta feleségét, sőt mi több volt élettársa ütötte meg a politikust.

Hosszas és végeláthatatlan magyarázkodásba kezdett az Együtt nevű párt elnöke, akiről a napokban kiderült, hogy különös szörnyűségeket művelt volt párjával. Mint arról a Bors információi alapján korábban beszámoltunk, a politikus napokra bezárta gyermekei anyját akit aztán be is gyógyszerezett és megvert.


A nullaszázalékos támogatottsággal bíró párt politikusa állítólagos magánlevelezéseket, SMS-váltásokat, családi fényképeket sorakoztatott fel annak érdekében, hogy politikailag védje magát – olvasható az Origón.

Juhász undorító módon próbálja tisztára mosni magát úgy, hogy volt élettársát mocskolja be. Említést tesz egy olyan videóról is, amiben volt párja bántalmazza a politikust. Juhászt  a bizonyítéknak szánt kitakart nevekkel teli privát beszélgetései között ezt már nem hozta nyilvánosságra, mondván ez csak a bíróságra tartozik.


A politikus hiába próbálja erőltetni az igazát  Híradó.hu nyilvánosságra hozta, hogy birtokába került egy olyan bírósági jegyzőkönyv, amely teljes egészében alátámasztotta a Bors értesüléseit. A bírósági iratban olvasható vallomást Juhász Péter egykori élettársa tette, a következők olvashatók benne:

2016 decemberében – amikor karácsonyra hazajöttem – Juhász Péter 2 napra bezárt a lakásába, azzal az indokkal, hogy meg kell beszélnünk az életünket, melynek során nyugtatókkal gyógyszerezett, sőt tettleg is súlyosan bántalmazott is, amikor is nem tudtam/akartam neki elszámolni az időmmel, illetve nem voltam neki hajlandó rátenni a kezemet az ujjlenyomat olvasóval működő telefonra.

Az Origo szerint Juhász ugyanott folytatta, ahol korábban abbahagyta tovább fenyegetőzött és semmit sem ismert be. Komoly ellenséglajstromot állított fel, amelynek a következők voltak a szereplői:

  • A volt élettársa ügyvédje, akik szerinte az agresszív pervitelt folytatnak és hamisan vádolják őt a hatóság előtt.
  • A szexuális zaklatás iránt érdeklődő sajtótermékek, mert szerinte ártani akarnak neki.
  • A volt élettársa, aki elhagyta a családját, és jobb pozíciót akar elérni a gyerekek elhelyezésében – írja az Origo.hu.

A lap szerint Juhász által felhozott “bizonyítékok” jól láthatóan semmit nem támasztanak alá, üres rágalmak, bárki által könnyen gyártott álbizonyítékok, egyetlen céljuk a vagdalkozás és a felelősség elterítése.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek